FB pixel TP pixel
Seriál Loki bude jako obří marvelovka. Konečně známe i počet epizod © TMDB

Seriál Loki bude jako obří marvelovka. Konečně známe i počet epizod

Představitel proradného Lokiho, Tom Hiddleston, se opět rozpovídal o tom, co nás čeká v chystaném seriálu pro streamovací službu Disney+. A kupodivu odhalil i počet epizod.

Filmové novinky

Čeká nás šest epizod

Ano, je to tak. Hiddleston v rozhovoru pro MTV prozradil, že jeho samostatná minisérie na Disney+ je plánovaná na celkem 6 epizod. Herec si přitom může ještě pár měsíců užívat volna, neboť produkce by se měla dát pořádně do pohybu až na začátku příštího roku. Premiéra je totiž plánovaná až na jaro 2021. Hiddleston rovněž dodal, že pro seriál bylo nutné postavu Lokiho malinko pozměnit a posunout dopředu, neboť po deseti letech hraní té samé postavy měl pocit, že je načase na něco trochu nového.

To není zase tak velkým překvapením. Ostatně nesmíme zapomínat, že Loki, kterého v seriálu uvidíme, je postavou, kterou jsme viděli v průběhu Endgame v časech Bitvy o New York z prvních Avengers. Loki tudíž ještě nedosáhl svého vykoupení z Avengers: Infinity War a jeho dějová linie není v tuto chvíli díky cestování v čase ukončena. Zároveň je pak možné s postavou nakládat jinak, než v dříve uvedených filmech Thor: Temný svět či Thor: Ragnarok, protože Loki nikdy nebude Odinem uvězněn a díky vlastnictví Teseractu může nyní bezelstně páchat neplechu. A jak již víme, mělo by se hodně cestovat časem a podívat bychom se měli mimo jiné do 70. let.

Seriál bude napojený na nový film o Thorovi

Hiddleston se nově rovněž přiznal, že zpočátku netušil, že by se měl po Endgame do role Lokiho ještě vrátit. A nejinak tomu bylo v případě ostatních herců. Například představitel Thanose, Josh Brolin, se měl Hiddlestonovi za jeho usmrcení v sérii dokonce omluvit. O možnosti vrátit se v seriálu se nicméně dozvěděl před press tour pro Infinity War, což ho donutilo ve všech rozhovorech lhát, neboť do té doby se informace o potenciálním seriálovém spin-offu ještě nedostaly ven. Již nyní se pak hojně spekuluje o tom, že jelikož fáze 4 MCU spočívá v pěti filmech a pěti seriálech, události Lokiho budou mít přímý vliv na čtvrtý díl série o Thorovi s podtitulem Love and Thunder, v němž bude mocným Mjolnirem mávat Jane Foster s tváří Natalie Portman. Že by Loki při svých cestách malinko změnil budoucnost?

 3 501 zobrazení   237 se líbí
Disney+ chystá seriál o Obi-Wanu Kenobim s Ewanem McGregorem?
Disney+ chystá seriál o Obi-Wanu Kenobim s Ewanem McGregorem?
16.08.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Disney po propadáku se spin-offem Hana Sola znovu začíná prozkoumávat hlubiny Star Wars. A podle zákulisních drbů má co nevidět oznámit seriál o milovaném rytíři Jedi Obi-Wanu Kenobim, jehož opět ztvární Ewan McGregor.

Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku
Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku
15.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry 3. řady populárního teen dramatu 13 Reasons Why zbývá pouze jediný týden a Netflix tudíž vypustil plnohodnotnou ukázku, která naznačuje výrazně temnější podání. Hannah je definitivně pryč a tentokrát se pátrá po vrahovi násilníka Bryce!

Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku
Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku
14.08.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Steve Carell jsou hlavními lákadly dramatického seriálu Morning Show, natočeného exkluzivně pro novou streamovací službu Apple TV+ startující tento podzim.

Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
14.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci historie britské královny Alžběty II. se mohou radovat. Třetí řada totiž stihne dorazit ještě letos. Někoho však možná zaskočí zcela nové obsazení.