FB pixel TP pixel
Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru! © TMDB

Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru!

Marvel již natočil film s afroamerickým obsazením i ženskou hrdinkou. A nyní přichází na řadu první asijský hrdina Shang-Chi. Dokáže tohle západní publikum skousnout, nebo půjde o první marvelácký propadák?

Filmové novinky

Black Panther byl marvelovským pokusem natočit hrdinu pro afroamerické publikum. Captain Marvel zase měla zaujmout hlavně ženy. A nyní přichází na řadu asijské publikum, které by Marvel rád omámil u nás prakticky neznámým hrdinou Shang-Chim. Ten je smrtonosný jako Bruce Lee, svůj život bojovníka však nechal dávno za sebou. Jenže minulost si ho najde, stejně jako banda zabijáků, kteří touží po jeho krvi. Dokáže se jim postavit, najít v sobě hrdinu a hlavně vymotat se z pavučiny tajemné organizace Deseti prstenů? Nová marvelovka má nemalé ambice a snaží se kombinovat západní akci s východními wuxia trháky. Z první upoutávky to zatím dohromady úplně nesedí, ale jestli lze někomu v tomhle směru věřit, je to právě komiksová továrna na superhrdiny.

 2 817 zobrazení   40 se líbí
Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
19.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Michael B. Jordan aktuálně začíná s filmováním již třetího dílu série Creed, jež navazuje na proslulého Rockyho. Populární franšízu studia MGM si od května budeme moci celou zopakovat díky nové nabídce na HBO GO.

Pán prstenů je nejdražší seriál všech dob! 4krát dražší než Hra o trůny
Pán prstenů je nejdražší seriál všech dob! 4krát dražší než Hra o trůny
18.04.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Amazon zaplatil jen za práva na zfilmování příběhů ze světa Středozemě mohutných 250 milionů dolarů. A do kompletní první řady napumpuje ještě mnohem více. První řada očekávaného seriálu vyjde na čtyřnásobek jakékoli řady Hra o trůny.

Wonder Woman 1984 je konečně online i s českým dabingem
Wonder Woman 1984 je konečně online i s českým dabingem
15.04.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Necelý měsíc po vydání Ligy spravedlnosti Zacka Snydera se tuzemské HBO vytasilo s dalším DC snímkem. V nabídce HBO GO ode dneška exkluzivně najdeme Wonder Woman 1984 s českým dabingem.

Jak se povedl nový Mortal Kombat? První reakce diváků jsou tady
Jak se povedl nový Mortal Kombat? První reakce diváků jsou tady
15.04.2021 13:50:00 | Filmové novinky

Pomalu vycházejí první reakce na novou a velmi očekávanou adaptaci slavné videoherní série Mortal Kombat. A fanoušky může uklidnit, že recenzenti vesměs snímek chválí: především pro stylovou akci i věrnost herní značce.