FB pixel TP pixel
Spider-Man 4 je na spadnutí. Marvel našel nového režiséra mezi svými oblíbenci © Sony Pictures / Columbia Pictures

Spider-Man 4 je na spadnutí. Marvel našel nového režiséra mezi svými oblíbenci

Přípravy na čtvrté pavoučí dobrodružství s Tomem Hollandem nabírají na obrátkách. Podle zákulisních informací má nový Spider-Man, jehož natáčení je naplánováno na začátek příštího roku, nového režiséra.

Filmové novinky 10. 9. 2024 17:40 | Filmové novinky

Podle nejnovějších zpráv se práce na novém Spider-Manovi s Tomem Hollandem konečně rozbíhají. Film, který opět vznikne ve spolupráci studií Sony a Marvel, by měl nakonec nově režírovat Destin Daniel Cretton, tvůrce úspěšného komiksáku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Cretton momentálně jedná o převzetí režisérského postu po Jonu Wattsovi, čímž by se stal čtvrtým režisérem sólových filmů o Spider-Manovi, po Samu Raimim, Marcu Webbovi a již zmíněném Wattsovi. Pětačtyřicetiletý Cretton aktuálně pro Disney+ dokončuje práce na seriálu Wonder Man s Yahyou Abdul-Mateenem II, a pokud se dohodne, naváže režií Spider-Mana na mimořádně úspěšnou trilogii s Tomem Hollandem. Poslední díl z roku 2021, Spider-Man: Bez domova, se stal globálním megahitem a dosáhl tržeb blížících se dvěma miliardám dolarů, což z něj činí sedmý nejvýdělečnější film v historii.

Produkce na čtvrtém filmu se rozbíhá velmi rychle, přičemž natáčení by mělo začít už začátkem příštího roku. Na scénáři se opět podílejí Chris McKenna a Erik Sommers. Co se týče příběhu, stále není jasné, o čem přesně bude. Poslední film skončil tím, že celý svět zapomněl, že Peter Parker je Spider-Man, včetně jeho nejbližších přátel. Holland sám přiznal, že s tvůrčím týmem důkladně zvažovali, zda má smysl natočit další díl, ale nakonec našli důvod, proč pokračovat. Pilný Cretton má na stole i další projekty jako je druhý díl Shang-Chiho nebo hraná adaptace slavné mangy Naruto. Otázkou ovšem je, jak nové závazky ovlivní jeho čas na ostatní projekty.

Zdroj: THR

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  569 zobrazení   18 se líbí
Invaze příšer na Zemi. Nové záběry z Venoma 3 slibují velkolepý závěr trilogie s Tomem Hardym
Invaze příšer na Zemi. Nové záběry z Venoma 3 slibují velkolepý závěr trilogie s Tomem Hardym
09.09.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Už 24. října se vrací do kin antihrdina Venom a jeho lidský souputník Eddie Brock v podání Toma Hardyho. A protože studio Sony musí lákat na tenhle závěr trilogie, aby si konečně přišlo na pořádné peníze po selháních jako Madam Web, tlačí ještě před čtvrtečním trailerem krátké lákadlo, jež je plné akčních momentů a příšer.

Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas
Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas
09.09.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Hvězdy Pána prstenů se nebrání opětovnému ztvárnění svých ikonických rolí. Krátce po potvrzení, že si Ian McKellen znovu zahraje Gandalfa, projevil nadšení z možnosti opět se objevit ve Středozemi i představitel Legolase Orlando Bloom.

Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
09.09.2024 7:00:00 | Filmové novinky

Ikonická postava Jacka O'Neilla se sice poprvé objevila ve Hvězdné bráně Rolanda Emmericha, kde ji ztvárnil charismatický a velmi vážný Kurt Russell, většina fanoušků značky si ale více oblíbila sarkastickou verzi Richarda Dean Andersona ze seriálové SG-1.

Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
08.09.2024 16:18:00 | Filmové novinky

První řada epického fantasy seriálu ze Středozemě trpěla na nutné množství expozice, druhá se ale poměrně rychle rozjíždí a v trailerech slibovala epickou bitvu. Tvůrci nyní v rozhovorech potvrzují, že se můžeme těšit na epické finále.