FB pixel TP pixel
Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků © Paramount Plus / SkyShowtime

Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků

Streamovací služba Paramount+ právě odhalila první ukázku ze svého chystaného snímku Star Trek: Section 31. V něm uvidíme hvězdnou Michelle Yeoh, která se vrací jako nemilosrdná a ambiciózní císařovna Philippa Georgiou.

Filmové novinky 29. 7. 2024 16:05 | Filmové novinky

Paramount+ na svém panelu na Comic-Conu v San Diegu odhalil první upoutávku k očekávanému sci-fi Star Trek: Section 31. Snímek je spin-offem k seriálu Star Trek Discovery a svou roli císařovny Philippy Georgiou si v něm zopakuje držitelka Oscara Michelle Yeoh. Téměř dvě minuty dlouhý trailer nám za doprovodu Formation od Beyoncé napoví, že Georgiou se připojí k tajné operační divizi Hvězdné flotily a je pověřena chránit Spojenou federaci planet. Během své mise musí čelit hříchům minulosti a konfrontovat své činy z dob, kdy vládla Terranské říši.

Trailer naznačuje, že se novinka snaží vyobrazením pochybného světa tajných agentů o vytvoření vlastního osobitého stylu. Fanoušci ovšem většinově ukázku kritizují za odklon od původního konceptu a atmosféry seriálu. Section 31 byl prvotně zamýšlen jako seriál. V roce 2019 se začal aktivně vyvíjet a připojila se k němu Yeoh. Poté byl ale projekt několik let u ledu a až loni bylo ohlášeno, že namísto seriálu vznikne film. Za režií stojí Olatunde Osunsanmi (Čtvrtý druh), mladou Phillipu si zahrála Miku Martineau a v dalších rolích pak uvidíme Sama Richardsona, Omari Hardwicka, Kacey Rohl či Svena Ruygroka. Star Trek: Section 31 bude mít u nás premiéru na SkyShowtime na začátku roku 2025.

Zdroj: Paramount+

Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
28.07.2024 14:50:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu v San Diegu byl odhalen nový trailer na snímek Hellboy: The Crooked Man a ačkoli vypadá lépe než předchozí ukázka, stále vyvolává velké rozpaky. Intenzivní hororové momenty totiž střídá s ryze amatérskými záběry.

Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
28.07.2024 13:55:00 | Filmové novinky

Tak tohle nikdo nečekal. Robert Downey Jr. se oficiálně vrací k Marvelu a objeví se v nových filmech s Avengers. Neztvární však ikonického Iron Mana, ale jednoho z nejslavnějších padouchů Marvelu, který historicky zatápěl hlavně Fantastické čtyřce. Marvel tak hází za hlavu předchozího padoucha Kanga.

Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický
Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický
28.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Letošní seriálový podzim zatím vypadá hodně nabušeně. Zatímco už v srpnu nás čeká návrat Pána prstenů od Amazonu, konkurenční Max ve spolupráci s HBO uvede gangsterku Tučňák, která přímo naváže na trhák s Robertem Pattinsonem The Batman. A nejnovější upoutávka slibuje skvostnou podívanou, ve které bude vládnout Colin Farrell.

Největší fantasy roku v bombastickém traileru. Pán prstenů odhalil Balroga, Enty a masivní bitvu
Největší fantasy roku v bombastickém traileru. Pán prstenů odhalil Balroga, Enty a masivní bitvu
28.07.2024 12:35:00 | Filmové novinky

Seriálový Pán prstenů s podtitulem Prsteny moc se vrací na obrazovky Amazonu a pokud někdo pochyboval, co bude největším fantasy roku, už nemusí. Elrond, Galadrie, Durin a Sauron jsou zpátky a hodlají napravit snad každou chybu, kterou nadělala první řada. Epická čtyřminutová ukázka bere dech snad prakticky vším, co ukáže. A ještě mrká na fanoušky ságy Petera Jacksona.