FB pixel TP pixel
Strážci Galaxie 3 jsou konečně online. Víme, kde si je přehrát v nejlepší kvalitě © Marvel Studios

Strážci Galaxie 3 jsou konečně online. Víme, kde si je přehrát v nejlepší kvalitě

Ačkoli si nejnovější marvelovku a zakončení trilogie se Star-Lordem, Rocketem a Grootem můžete stále vychutnat v kině, do setmělého sálu už rozhodně nemusíte. Hitový snímek Strážci Galaxie: Volume 3 je totiž nyní dostupný online.

Filmové novinky

Sága Strážců Galaxie se po 9 letech uzavírá a pokud jste tuhle velkolepou rozlučku Star-Lorda a jeho rodiny vyvrhelů nestihli ani po dvou měsících v kině, můžete to hravě napravit. Ano, můžete si dokonce stále zajít do setmělého sálu a vychutnat si film na velkém plátně, snímek Strážci Galaxie: Volume 3 je však nyní dostupný i online, kde si ho navíc můžete také pustit ve 4K rozlišení a s Dolby Atmos. Pakliže tedy vlastníte solidní domácí kino, je docela pravděpodobné, že si srovnatelný, ne-li lepší zážitek dopřejete i v domácích podmínkách. A ani vám u toho nikdo nebude chroupat popcorn za zády a mít pubertální vtípky. Tedy až na Star-Lorda samotného.

Strážci Galaxie na Disney Plus?

Strážci Galaxie jsou aktuálně dostupní na dvou TVOD platformách, jmenovitě na iTunes a na Rakutenu. Co se týče maximální kvality, je aktuálně iTunes lepší volbou, neboť nabízí film ve 4K s Dolby Vision a zvukou výbavou v Dolby Atmos. To už vám obývací pokoj docela slušně provětrá. Někoho nicméně může zamrzet cena. Střet Strážců Galaxie s padouchem High Evolutionary a Adamem Warlockem je totiž zatím dostupný jen ke koupi, a to za 329 Kč. Pokud byste si tedy film chtěli jen zapůjčit, musíte si ještě alespoň dva týdny počkat. Na druhou stranu, při současných cenách vstupenek do kina je tohle pro rodinu ještě hodně pěkná nabídka. Pokud byste nicméně chtěli trochu ušetřit, za 299 Kč je film dostupný i na zmíněném Rakutenu. Obrazová kvalita je rovněž 4K, nicméně zvukovou stopu najdete jen v Dolby Digital 5.1. A co si budeme povídat, zrovna Strážci za těch cca 30 Kč navíc v Atmosu rozhodně stojí.

Přesné datum uvedení třetích Strážců na Disney+ prozatím nebylo oficiálně oznámeno, dá se ale očekávat, že na Disney+ dorazí snímek 2. srpna, tedy den po vydání filmu na fyzických nosičích jako tomu bylo u snímku Ant-Man a Wasp: Quantumania. Pro Marvel je to příhodné datum i proto, že by se vydání Strážců odehrálo přesně týden po šestém a posledním dílu seriálu Tajná invaze, čímž by pokračoval stálý přísun obsahu MCU na Disneyho platformu.

Tom Cruise prozradil, kdy skončí s Mission: Impossible. Šílenou kaskadéřinu jen tak neopustí
Tom Cruise prozradil, kdy skončí s Mission: Impossible. Šílenou kaskadéřinu jen tak neopustí
07.07.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Pokud jste si mysleli, že jednašedesátiletý Tom Cruise opustí po chystaném dvojfilmu fyzicky náročnou roli agenta Ethana Hunta, jste na omylu. V posledním rozhovoru herec prohlásil, že plány má na několik let ještě jasně dané a vyhlíží legendárního Harrisona Forda.

Zaklínač dostal od diváků pár facek. Sledovanost 3. řady je katastrofální
Zaklínač dostal od diváků pár facek. Sledovanost 3. řady je katastrofální
06.07.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Nic není tak zavádějící, jako žebříčky sledovanosti Netflixu. Ač se totiž může zdát, že nová řada Zaklínače je na streamovací službě hitem, pohled na celkové statistiky zveřejněné streamerem odhaluje smutnou skutečnost, že diváci seriál ve velkém opouští. A to je pro stále nedokončený seriál velký problém.

Netflix ruší další komediální hit. Sexuální výchova se loučí trailerem na 4. řadu
Netflix ruší další komediální hit. Sexuální výchova se loučí trailerem na 4. řadu
06.07.2023 11:50:00 | Filmové novinky

Ačkoli se v posledních měsících spekulovalo o tom, že by se komediální megahit Netflixu Sexuální výchova mohl dočkat i páté řady, nakonec bylo oficiálně rozhodnuto, že čtvrtá řada bude definitivně poslední. Netflix to potvrdil v prvním traileru na nové epizody.

Nejlepší historický film roku v novém traileru. Ochutnejte DiCapriův životní výkon
Nejlepší historický film roku v novém traileru. Ochutnejte DiCapriův životní výkon
06.07.2023 11:20:00 | Filmové novinky

Studio Paramount Pictures ve spolupráci s Apple TV+ představilo novou, skvěle sestříhanou upoutávku na nový film Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce. Film je označovaný jako nejlepší historický film roku a Leonardo DiCaprio podle dosavadních reakcí odehrál svůj životní výkon.