FB pixel TP pixel
Strážci galaxie 3 konečně míří na Disney+. Datum premiéry potvrzuje smutný trend © Marvel Studios

Strážci galaxie 3 konečně míří na Disney+. Datum premiéry potvrzuje smutný trend

Je to tady, Marvel konečně prozradil datum uvedení třetího dílu Strážců galaxie na Disney+. Změna distribuční strategie prodlužující dobu mezi kinopremiérou a startem na Disney+ je tak definitivně potvrzena.

Filmové novinky

Třetí díl Strážců Galaxie debutoval v našich kinech 4. května a po více než dvou měsících v temných sálech stihl celosvětově nastřádat velmi slušných 843 milionů dolarů. Strážci tak jsou zatím po animáku Super Mario Bros. ve filmu druhým nejvýdělečnějším filmem tohoto roku. Od 7. července je snímek režiséra Jamese Gunna k dostání také v digitální podobě na TVOD službách jako iTunes, Google Play nebo Rakuten. A nyní Marvel konečně prozradil, kdy se třetí dobrodružství nesourodé party odpadlíků dostane na domovskou streamovací platformu Disney+ a budou si jej moct vychutnat i jeho předplatitelé.

Strážci galaxie 3 budou k vidění na Disney+ od 2. srpna. Potvrdily se tak dřívější odhady, které toto datum predikovaly z distribučního kolečka předchozí marvelovky Ant-Man a Wasp: Quantumania, která dorazila na platformu také 89 dnů od kinopremiéry. Trend, kdy nové snímky Marvelu dorazí na Disney+ až téměř tři měsíce od premiéry v kinech, tak byl stvrzen. Doby, kdy tyto filmy mířily na streamovací službu ve stejný čas jako do přímého prodeje na TVOD, jsou tak definitivně pryč. Pro Marvel je to příhodné datum i proto, že se vydání třetích Strážců odehraje přesně týden po šestém a posledním dílu Tajné invaze, čímž bude pokračovat přísun obsahu MCU na tuto platformu.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem
Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem
17.07.2023 19:25:00 | Filmové novinky

Zombie filmy a seriály si na Netflixu získaly nemalou oblibu, a tak není divu, že streamer sází i na novinku, v níž jsou zombie nadějí na nalezení nového smyslu života. V adaptaci japonské mangy se setkáme nejen s armádou nemrtvých, ale i zombie žralokem. Trailer slibuje velkou zábavu.

Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
17.07.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Režisér Gareth Edwards ohromil unikátní Godzillou i snímkem Rogue One ze série Star Wars. Nyní se chystá pojmout po svém téma boje s umělou inteligencí, když nás zavede do post-apokalyptické společnosti, kde se lidstvo musí vypořádat s armádou robotů a jejich vedením.

Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
17.07.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Po vypuknutí hollywoodské herecké stávky se na sociálních sítích vyrojilo mnoho polopravd a mýtů o bohatých a chamtivých hercích. Mnoho z nich se proto rozhodlo prozradit, jaké odměny za účinkování v populárních filmech a seriálech dostali. A je to poměrně šokující čtení.

Disney ruší exkluzivitu seriálů od Marvelu. Největší propadák pošle do televize
Disney ruší exkluzivitu seriálů od Marvelu. Největší propadák pošle do televize
16.07.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Zdá se, že jen pár dní stará prohlášení šéfa Disney Boba Igera o změně strategie ohledně seriálů a filmů od Marvelu získávají reálné obrysy. Disney poprvé porušuje exkluzivní nasazení seriálů na službě Disney Plus.