FB pixel TP pixel
Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem © Netflix

Netflix odhalil novou zombie komedii. Trailer slibuje bláznivou jízdu s nemrtvým žralokem

Zombie filmy a seriály si na Netflixu získaly nemalou oblibu, a tak není divu, že streamer sází i na novinku, v níž jsou zombie nadějí na nalezení nového smyslu života. V adaptaci japonské mangy se setkáme nejen s armádou nemrtvých, ale i zombie žralokem. Trailer slibuje velkou zábavu.

Filmové novinky

Jako byste spojili filmy Zombieland a Než si pro nás přijde. Takové jsou první pocity po zhlédnutí traileru na novinku Netflixu s názvem Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie, ve které hlavní hrdina trpí v toxickém zaměstnání pod nadvládou svého nevrlého šéfa natolik, že by raději zemřel. Když následně zjistí, že svět je zamořen krvelačnými zombies, rozhodne se, že než se stane jedním z nemrvých, splní si seznam 100 věcí, které chce podniknout před smrtí. A možná, že během odškrtávání nalezne novou vůli žít a zachránit svět.

Japonská hororově-komediální novinka zamíří na Netflix již 3. srpna a v první upoutávce vskutku nešetří bláznivým humorem, když na hlavního hrdinu útočí nejen laviny cizích zombie či jeho nemrtvá láska, ale také nakažený žralok, kterému rozhodně nebude stačit jen lidský mozek. Trikově je už z upoutávky jasné, že se tu nehraje žádná první liga, tahle adaptace ujeté mangy ale minimálně na ploše dvou minut velmi dobře baví svou výstředností, jež je navíc podle dosavadních reakcí na upoutávku velmi věrná předloze. Otázkou samozřejmě je, jak se povede dravost traileru udržet ve filmu, jehož stopáž je podle dostupných informací žánrově mohutných 128 minut.

Zdroj: Netflix

Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
Sci-fi podzimu se blíží. Post-apokalyptický Stvořitel slibuje velkolepou válku lidí a strojů
17.07.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Režisér Gareth Edwards ohromil unikátní Godzillou i snímkem Rogue One ze série Star Wars. Nyní se chystá pojmout po svém téma boje s umělou inteligencí, když nás zavede do post-apokalyptické společnosti, kde se lidstvo musí vypořádat s armádou robotů a jejich vedením.

Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
Milionáři? Spíš chudáci. Herci odhalili tragickou výši odměn od Netflixu
17.07.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Po vypuknutí hollywoodské herecké stávky se na sociálních sítích vyrojilo mnoho polopravd a mýtů o bohatých a chamtivých hercích. Mnoho z nich se proto rozhodlo prozradit, jaké odměny za účinkování v populárních filmech a seriálech dostali. A je to poměrně šokující čtení.

Disney ruší exkluzivitu seriálů od Marvelu. Největší propadák pošle do televize
Disney ruší exkluzivitu seriálů od Marvelu. Největší propadák pošle do televize
16.07.2023 20:00:00 | Filmové novinky

Zdá se, že jen pár dní stará prohlášení šéfa Disney Boba Igera o změně strategie ohledně seriálů a filmů od Marvelu získávají reálné obrysy. Disney poprvé porušuje exkluzivní nasazení seriálů na službě Disney Plus.

Hollywoodští herci zuří. Studia je chtějí skenovat a nahrazovat umělou inteligencí
Hollywoodští herci zuří. Studia je chtějí skenovat a nahrazovat umělou inteligencí
16.07.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Hollywoodští herci jsou od pátku 14. července ve stávkovém režimu a nyní odhalili, která část navržené dohody s hollywoodskými studii je nejvíce dopálila. Podle hereckých odborů se filmové společnosti snaží herce okrást o jejich identitu bez jakékoli kompenzace.