FB pixel TP pixel
Původní Strážci vesmíru přichází na Netflix v novém filmu. Trailer je plný nostalgie © Netflix

Původní Strážci vesmíru přichází na Netflix v novém filmu. Trailer je plný nostalgie

Netflix konečně odhalil první upoutávku na chystaný film ze série Power Rangers, který k 30. výročí původního seriálu Strážci vesmíru přivede dohromady první dvě generace ochránců Země. A nostalgie odkapává z každé vteřiny.

22. 3. 2023 15:40 | Filmové novinky

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy dorazí na Netflix už 19. dubna a po dřívějším pohledu do zákulisí se nyní můžete podívat na první oficiální upoutávku, která vypadá přesně tak, jak byste od Strážců vesmíru čekali. Celé je to tak trochu úsměvné a dětinsky nablblé, zároveň ale neskutečně zábavné a především i narvané emocemi. Centrální příběh se totiž očividně točí kolem smrti žluté strážkyně Trini, jejíž úmrtí by ráda pomstila její dcera. Tým navíc bude muset být kvůli opětovné hrozně od krutovládkyně Rity Repulsy znovu doplněn, přičemž dojde k setkání původních dvou generací strážců. Z té úplně první se vrátí Zack a Billy, z druhé pak Rocky a Katherine, přičemž v méně akční poloze se objeví i Aisha a Adam Park. Chybět však budou tři milovaní představitelé Jason David Frank, Austin St. John a Amy Jo Johnson.

Jason David Frank, kterého jsme milovali jako Zeleného a posléze i Bílého strážce Tommyho, bohužel spáchal před časem sebevraždu. Bývalý červený a zlatý strážce Austin St. John byl obviněn z podvodu a hrozí mu vězení. A Amy Jo Johnson, která ztvárnila Kimberly alias první verzi růžového strážce, dle svých slov sice neřekla „ne“, ale ani svou účast tvůrcům nepotvrdila. Těšit se tak můžeme na Davida Yosta, Waltera Emanuela Jonese, Johnnyho Yong Bosche, Karan Ashley, Stevea Cardenase a Catherine Sunderland. Původní představitelka žlutého strážce Thuy Trang bohužel v roce 2001 zemřela při autonehodě, v traileru ji ale alespoň vidíme na fotografii.

Zatímco Jason David Frank či Austin St. John se v minulých verzích Strážců vesmíru opakovaně setkali skrze řadu cameo rolí či díky přímému zapojení do hlavního děje, představitelé Billyho a Zacka z původní generace se sejdou po 30 letech před kamerou úplně poprvé. Fanoušci se navíc mohou těšit i na řadu dalších oblíbených postav. Vrátí se mimo jiné robotický miláček Alpha 5 a samozřejmě i formelíni. Ritu tentokrát uvidíme schovanou pouze za maskou, čímž se tvůrci snaží vyhnout tomu, že původní představitelka rovněž zemřela.

ComicBook.com

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Wolverine bude mít v Deadpoolovi 3 ocelové břišáky. Podívejte se, jak Hugh Jackman dře
Wolverine bude mít v Deadpoolovi 3 ocelové břišáky. Podívejte se, jak Hugh Jackman dře
21.03.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Natáčení třetího dílu komiksového hitu Deadpool se blíží a představitel Wolverina Hugh Jackman pokračuje v drsném tréninku. Bicáky už pořádně namakal a nyní nadále piluje svoje břišní svaly. Dokázali byste to, co on?

Potvrzeno! Brutální akčňák s vybuchujícími nacisty uvidíme i v Česku. Trailer je boží
Potvrzeno! Brutální akčňák s vybuchujícími nacisty uvidíme i v Česku. Trailer je boží
21.03.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Finský režisér Jalmari Helander se proslavil před třinácti lety zábavnou akční komedií Rare Exports a zdá se, že se po letech tápání konečně vrací s pořádným přídavkem. Jeho druhoválečná řežba Sisu nyní zaujala i českého distributora, takže se můžeme pomalu chystat do kina.

Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání
Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání
21.03.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Ve Velké Británii se již natáčí druhá řada fantasy kolosu Pán Prstenů: Prsteny moci od Amazonu. Jeho tvůrci právě prozradili, že filmařský tým nově doplní trojice charakterních herců.

Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
20.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Už začátkem dubna chystá Netflix další čistku obsahu, která bude průběžně pokračovat během celého měsíce. Zmizí oblíbené akční filmy, kultovní komedie i dojímavé srdcovky.