FB pixel TP pixel
Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi © Voyo

Survivor pokračuje i po Mikýřově výhře. Voyo nabízí i legendární verzi

Tuzemská verze třetí řady Survivora už sice svého vítěze zná, s úspěchem vtipálka Mikýře však osudy soutěžících neskončily. Voyo nabízí pokračování po událostech na ostrově, zároveň uvádí i americkou verzi.

Filmové novinky

Survivor Česko & Slovensko už svého vítěze zná, to ale neznamená, že je definitivní konec. Na Mikýřovu výhru Voyo navazuje doprovodným formátem Survivor: After, který streamovací služba poprvé uvedla již u druhé řady populární reality show. Oproti předchozímu ročníku se však nedočkáme 10 epizod, ale pouze tří. První epizoda byla odvysílána 25. června, další diváky čeká 2. července a závěrečná ještě o týden později.

Formát Survivor: After sleduje osudy soutěžících poté, co byli z ostrova odejiti a vrátili se do běžného života. Diváky čeká exkluzivní pohled do zákulisí těch, kteří se po vypadnutí přesunuli do vily poroty a poté se přesunuli zpět mezi „civilisty“. Jak se proměnily vztahy mezi soutěžícími a jaký byl návrat do běžných dní, kdy máte dostatek jídla a nemusíte neustále plánovat bodání kudel do zad?

Kdo navíc Survivoru nemá stále dost, může pokračovat i původním americkým pořadem s Jeffem Probstem, který patří mezi naprosté legendy televizní zábavy. Voyo si akvírovalo práva na 43. řadu z roku 2022, která nabídne celkem 13 epizod o délce 45 minut. Tento ročník soutěžící zavedl na Fidži, kde o titul Survivora bojovalo 18 soutěžících po dobu 26 dní. Vítěz získal 1 000 000 dolarů. Venku už je 5 epizod a nový díl přibývá každou sobotu. Už letos v září navíc bude v USA uvedena 47. řada a Jeff Probst tradičně slibuje velké věci. Tak koukejte na Voyo, ať se dočkáme více řad i z americké verze téhle slavné soutěže.

Zdroj: IMDb / Voyo

 4 256 zobrazení  
Německou invazi ztrestá jediný muž. Nový válečný thriller v parádním traileru
Německou invazi ztrestá jediný muž. Nový válečný thriller v parádním traileru
30.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Hvězda Hry o trůny Iain Glen ztvární hlavní roli ve válečném thrilleru The Last Front (Poslední fronta), v němž se jako jediný muž postaví invazi německých vojsk. Upoutávka dává velkou naději na drsnou podívanou.

Nejmrazivější film roku konečně na HBO. Osvětimská zrůda odhalí pozadí genocidy
Nejmrazivější film roku konečně na HBO. Osvětimská zrůda odhalí pozadí genocidy
28.06.2024 18:15:00 | Filmové novinky

Režisér Jonathan Glazer v loňském a letošním roce ohromil světové diváky svým minimalistickým dramatem, které nás zavede do rodiny osvětimského šéfa Rudolfa Hesse, který si přímo za pekelným koncentračním táborem vybudoval dokonalý rodinný ráj. Nyní se film konečně dočká uvedení i na HBO a jeho online platformě.

Nečekaný válečný spektákl v mrazivém traileru. Arktický konvoj vzdoruje obří flotile nacistů
Nečekaný válečný spektákl v mrazivém traileru. Arktický konvoj vzdoruje obří flotile nacistů
28.06.2024 16:35:00 | Filmové novinky

Pokud patříte mezi milovníky válečných filmů, které se zabývají méně profláklými událostmi, měli byste být na pozoru. Do kin se blíží akční drama o hrdinské zásobovací lodi, která čelila nekonečné přesile nacistů na vodě i ve vzduchu. A první trailer vypadá nesmírně lákavě.

Nový Pán prstenů potvrzuje návrat postav ze Společenstva prstenu. Ukáže Středozemi z Glumova pohledu
Nový Pán prstenů potvrzuje návrat postav ze Společenstva prstenu. Ukáže Středozemi z Glumova pohledu
28.06.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci J. R. R. Tolkiena vědí, že vedle seriálu ze světa Pána prstenů od Amazonu, vzniká pod dohledem Warner Bros. i nový film zaměřený na Gluma. Jeho režisér Andy Serkis právě prozradil podrobnosti o chystaném snímku. Kromě možné změny názvu naznačil i návrat některých postav z původní trilogie.