FB pixel TP pixel
Netflix ruší oblíbenou postapokalyptickou fantasy. Poslední epizody uvede brzy © Netflix

Netflix ruší oblíbenou postapokalyptickou fantasy. Poslední epizody uvede brzy

Netflix před týdnem vydal na své platformě druhou řadu seriálového hitu Sweet Tooth: Chlapec s parožím. Populární dystopický seriál se podle posledních informací nakonec dočká i třetí řady, která bude jeho poslední. Navíc dorazí mnohem dříve, než se čekalo.

5. 5. 2023 14:30 | Filmové novinky

Minulý týden si na Netflixu odbyla premiéru druhá řada komiksové adaptace Sweet Tooth: Chlapec s parožím od renomovaného kanadského spisovatele Jeffa Lemirea. I když toto postapo fantasy nedosahuje kvalit své předlohy, patří seriál mezi ty lepší žánrové kousky, které v současné době Netflix nabízí. A jak to podle informací serveru The Hollywood Reporter vypadá, Sweet Tooth se nakonec dočká ještě jedné série, která bude finální a osudy hlavního hrdiny Guse a dalších seriálových hrdinů uzavře. Dobrou zprávou pak je, že tato třetí řada na Netflix dorazí pravděpodobně dříve, než by fanoušci čekali.

Její natáčení, které probíhalo na Novém Zélandu, již totiž skončilo a sám streamovací gigant potvrdil, že závěrečná řada „dorazí brzy“, i když přesné datum uvedení neprozradil. Seriál, který vypráví o světě, v němž se po jisté události začaly rodit záhadné hybridní děti, které byly z části lidské a z části zvířecí, by měl mít i v poslední sérii opět osm epizod. Diváci na seriálu cení typově přesně vybraný casting, chytlavý scénář s překvapivými zvraty a především jeho výrazný vizuální styl, kdy kamera často zachycuje rozsáhlé krajiny, rozmanité přírodní scenérie a opuštěné městské oblasti, které vytváří specifickou atmosféru. První i druhá řada Chlapce s parožím jsou nyní ke zhlédnutí na Netflixu, ta třetí je na cestě.

Zdroj: Slashfilm

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady
Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady
04.05.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Netflix oslavuje další hit. Po velkolepém úspěchu seriálu Noční agent a rostoucích číslech sledovanosti originálního seriálu Ve při se zadařilo i politickému thrilleru Diplomatické vztahy, který ukazuje, že politika je prostě nemalá řehole.

Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
04.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Zábavných žánrovek není nikdy a zdá se, že nová akční komedie The Wrath of Becky bude jednou z vůbec nejlepších. Alespoň tak o ní mluví kritici, kteří extrémně krvavý snímek o toxickém vlastenectví viděli na festivalu SXSW.

Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
04.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Herec Sean Bean se proslavil tím, že ve filmech či seriálech pravidelně umírá a obvykle i dost bolestivou smrtí. Nyní Bean v rozhovoru zavzpomínal na svou první smrt a odhalil i tu nejoblíbenější.

Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
03.05.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Druhá část sci-fi adaptace knihy Franka Herberta Duna zamíří do kin sice až v listopadu, již nyní se ale můžete pokochat skvostnou první upoutávkou, která láká na bitvu mezi Paulem Atreidem a rodem Harkonnenů.