FB pixel TP pixel
Nejlepší kriminálka HBO se vrací v mrazivém traileru. Sériový vrah dává těla do ledu © HBO Max

Nejlepší kriminálka HBO se vrací v mrazivém traileru. Sériový vrah dává těla do ledu

Detektivní antologie Temný případ patří mezi vůbec nejlepší kriminálky posledních let a pro HBO jde o poklad, který chce nadále rozvíjet, pokud další případy se sériovými vrahy budou dávat smysl. Tentokrát nás čeká ženské obsazení a prostředí ledové Aljašky.

Filmové novinky

Jestli je na kriminální antologii Temný případ něco skvělého, pak je to kromě brilantního scénáře neopakovatelné první řady především skutečnost, že se série neustále vyvíjí a snaží se měnit prostředí i své protagonisty. První řada nás tak bavila prostředím upocené Louisiany, kde se vražedným tajemnem brodili Matthew McConaughey a Woody Harrelson. Druhá řada se přesunula do Los Angeles a třetí nás vzala do Ozarku a vyprávěla příběh napříč třemi dekádami ve triu časových rovin. A nyní nás čeká příjezd na chladnou Aljašku, kde bude případ vyšetřovat ženský tým v podání Jodie Foster a Kali Reis.

Premiéra na českém HBO Max nás čeká již 15. ledna a oblíbená kabelová televize a streamovací služba pořádně zaráží cepín do diváckých hlav pomocí nového traileru, který je přehlídkou mrazivých výjevů a v němž nechybí duchové zemřelých, ale také mrazem zohyzděná mrtvá těla a hlavně všudypřítomná noc, která umocňuje nepříjemný pocit klaustrofobie tváří v tvář neustálému vraždění. Vše přitom odstartuje dlouhá zimní noc, při které zmizí z výzkumné stanice osmička mužů. Aby byl případ záhadného zmizení objasněn, přichází na scénu dvojice detektivek Liz Danvers a Evangeline Navarro, které se budou muset porvat nejen s temnotou pod zdánlivě věčným ledem, ale vlastním nitrem. Trailer má skvělou atmosféru a v polovině ledna nás rozhodně příliš neohřeje. Snad ale alespoň rozfajruje srdíčka fanouškům temných kriminálek.

Zdroj: HBO Max

Vánoční dárek od HBO. Geniální nový Spider-Man dorazí online přímo pod stromeček
Vánoční dárek od HBO. Geniální nový Spider-Man dorazí online přímo pod stromeček
04.12.2023 17:15:00 | Filmové novinky

HBO si na letošní Vánoce připravilo vskutku famózní filmový dáreček. Svým předplatitelům totiž naservíruje jeden z nejlepších filmů roku a dle mnohých vůbec nejlepší adaptaci komiksových sešitů se Spider-Manem. Šíleněji každopádně Vánoce strávit asi nejde.

Dvě velké sci-fi i útok na Oscara. Netflix láká v traileru na největší prosincové hity
Dvě velké sci-fi i útok na Oscara. Netflix láká v traileru na největší prosincové hity
04.12.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Prosincový upoutávkový sestřih největších hitů Netflixu je sice oproti minulým měsícům na počet o něco chudší, o to kvalitněji se ale nabídka jeví. Těšit se můžeme na hvězdně obsazený katastrofický thriller, sci-fi ságu ve stylu Star Wars či pokračování legendárního rodinného animáku.

Nejmonstróznější sci-fi příštího roku ve velkolepém traileru. Godzilla a Kong spojují síly
Nejmonstróznější sci-fi příštího roku ve velkolepém traileru. Godzilla a Kong spojují síly
04.12.2023 10:40:00 | Filmové novinky

Filmoví a seriáloví fanoušci mají za sebou jeden z nejvýživnějších víkendů za poslední měsíce. V rámci brazilského Comic Conu došlo k odhalení spousty nových upoutávek na chystané projekty a hotové žně měli fandové sci-fi, pro které byla v neděli večer představena i upoutávka na novou Godzillu, která se s Kongem vydává do války proti společnému nepříteli.

Válečná sci-fi řežba Halo se vrací. Trailer je plný akce a slibuje omluvu fanouškům
Válečná sci-fi řežba Halo se vrací. Trailer je plný akce a slibuje omluvu fanouškům
03.12.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Loňská premiéra sci-fi seriálu Halo byla sice nemálo očekávaná, řadě fanoušků milované herní franšízy ale přinesla i velké zklamání. Akce totiž bylo na výjimky pomálu a hodně se řešila psychologie a minulost sparťanského bojovníka Johna-117, kterého všichni znají spíše jako Master Chiefa. Druhá řada má tuhle slabinu napravit.