FB pixel TP pixel
Jeden z nejbrutálnějších filmů roku přichází. Psychopatický klaun řádí v extrémně krvavém traileru © Cineverse

Jeden z nejbrutálnějších filmů roku přichází. Psychopatický klaun řádí v extrémně krvavém traileru

David Howard Thornton se vrací v roli děsivého zabijáckého klauna ve třetím díle úspěšné hororové série Terrifier. Jak naznačuje právě vydaná upoutávka, opět se shledáme s mlčenlivým a psychopatickým vrahem Artem, který bez váhání zmasakruje každého, kdo se mu postaví do cesty.

Filmové novinky 25. 7. 2024 15:00 | Filmové novinky

Nízkorozpočtová hororová série Terrifier, kterou napsal a režíroval Damien Leone, debutovala v kinech v roce 2017. Film okamžitě zaujal fanoušky žánru svým surovým a nekompromisním násilím a hektolitry krve. Druhý díl, uvedený do kin v roce 2022, ještě více posílil pověst série svou intenzitou a brutálním zpracováním a dokázal s rozpočtem pouhých 250 tisíc dolarů vydělat v USA neuvěřitelných 11 milionů dolarů. Virální senzace pak dokázala na mezinárodních trzích vydělat další 4 miliony. Série se proslavila především kvůli postavě vražedného klauna Arta, který svou mlčenlivostí a psychopatickým chováním vytváří děsivou atmosféru.

Třetí díl série, který zanedlouho vstoupí do kin, se hlásí s první upoutávkou a přináší krvavé záběry, ve kterých Art v podání Davida Howarda Thorntona opět zasévá hrůzu mezi obyvatele Miles County. Ti míří do svých postelí, aby strávili poklidný Štědrý večer, zatímco Art má naprosto jiné plány. Krvavé scény a mrazivá atmosféra jsou zaručeny. Ve třetím díle se vrátí i Lauren LaVera jako Sienna, v dalších rolích uvidíme Jasona Patrica nebo Daniela Roebucka. Oba předchozí díly jsou diváky chváleny za svou schopnost vyvolávat silné emoce a strach. Druhý díl pak boduje i u kritiků, když má na serveru Rotten Tomatoes 86 % kladných recenzí. Laťka je tedy nastavena vysoko a snad ji třetí díl, který bude k vidění od 24. října i v českých kinech, překoná.

Zdroj: Epic Pictures Group

 4 493 zobrazení   32 se líbí
Katastrofický megahit Twisters trhá rekordy. Zrodila se nová herecká superstar
Katastrofický megahit Twisters trhá rekordy. Zrodila se nová herecká superstar
25.07.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Je to pár dní, co jsme psali o nečekaném kritickém úspěchu katastrofického bijáku Twisters. Letní blockbuster nejen potěšil svou kvalitou, ale nyní trhá i rekordy návštěvnosti.

Náhrada Strážců Galaxie je tu. Trailer slibuje monstra, akci a nekorektní humor
Náhrada Strážců Galaxie je tu. Trailer slibuje monstra, akci a nekorektní humor
24.07.2024 20:35:00 | Filmové novinky

Fanoušci nekorektní akční zábavy se konečně dočkají své náhrady za bláznivé Strážce Galaxie. Studio Lionsgate nyní odhalilo finální upoutávku na svou chystanou adaptaci videohry Borderlands, jež se očividně velmi inspirovala dílem Jamese Gunna pro komiksového obra Marvel. Dokáže ale tahle partička ujetých hrdinů Star Lorda a spol. nahradit?

Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4?
Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4?
24.07.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Bridgertonovi se řadí mezi nejpopulárnější seriály Netflixu a třetí řada s Penelopou Featherington momentálně drtí konkurenci. Není tedy divu, že se streamovací gigant chystá bohatou knižní sérii těžit dál, jak nám ostatně naznačil v nejnovější ukázce.

Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
24.07.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný spin-off Johna Wicka s názvem Ballerina, který se kvůli dotáčkám o rok opozdí, právě prošel testovací projekcí. První reakce hovoří o naprosté katastrofě, která může ohrozit celou franšízu.