FB pixel TP pixel
Miliony lidí povraždí smrtící sníh. Trailer postapokalyptické sci-fi láká na The Last of Us od Netflixu © Netflix

Miliony lidí povraždí smrtící sníh. Trailer postapokalyptické sci-fi láká na The Last of Us od Netflixu

Není pochyb o tom, že od sebe streamovací služby rády opisují. Pokud se nějakému titulu daří, hned se konkurence vyrojí s podobnou alternativou, aby zlákala část publika k sobě. A nejinak je tomu u Netflixu, který se nyní pokusí přinést vlastní verzi post-apokalyptického hitu The Last of Us.

Filmové novinky 20. 9. 2024 19:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil první záběry svého nového postapokalyptického seriálu během celotýdenní akce Geeked Week. Na té se prezentovala celá řada především již úspěšných titulů od Netflixu, jež se v brzké době dočkají pokračování. Došlo však i na novinky a jednou z nich je seriálové sci-fi The Eternaut, které nás zavede do světa po smrtící sněžné bouři. Ta vyhladila miliony obyvatel Země, na které se nyní snaží hrstka přeživších bojovat s mimozemskou hrozbou kontrolovanou neznámou silou. Ano, dobře za tímhle námětem cítíte vliv The Last of Us, kde místo sněhu vraždila houbová infekce a místo mimozemské hrozby se to všude hemžilo mutanty. Ačkoli však nelze pominout, že Netflix bezpochyby prahne po něčem jako The Last of Us, v tomto případě jde o adaptaci titulu, který je starší než hit od HBO.

Komiks El Eternauta totiž vyšel v letech 1957 a 1959, stojí za ním Héctor Germán Oesterheld a Francisco Solano López a kromě oblíbeného seriálu s Pedrem Pascalem připomíná mimo jiné i variaci na slavnou Válku světů. Ostatně oficiální synopse komiksu mluví jasně. Mimozemská invaze se smrtící sněžnou bouří pouze začíná a jedná se o součást strategického boje proti lidské civilizaci. Ta musí přijít na to, kde se nepřítel skrývá, jak přežít v nelítostném prostředí a jak se vyrovnat osudu, který je horší než smrt. Netflix uvede v roce 2025 6 epizod nového seriálu a v hlavních rolích uvidíme u nás prakticky neznámého Ricarda Darína, Carlu Peterson či Césara Troncosa. Obecně se očekává, že seriál bude uveden v průběhu dubna příštího roku.

Zdroj: Netflix

 8 268 zobrazení   110 se líbí
Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem
Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem
20.09.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Špionážní thriller Taylora Sheridana Lioness se vrací s druhou řadou již na konci října. Právě vydaný trailer láká na hvězdné obsazení a ještě intenzivnější podívanou plnou morálních dilemat ve světě tajných operací.

Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
19.09.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Akční thriller Dokonalá loupež sice neslavil velký úspěch u kritiků, diváci si ho ale oblíbili a především na něj hodně koukali. Mimo jiné na Netflixu, kde jde o jeden z nejpopulárnějších žánrových filmů posledních let. Není divu, že se dočkáme většího pokračování.

Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
19.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2016 uvedla kabelová televize HBO původní seriál Pustina režiséra Ivana Zachariáše a režisérky Alice Nellis, byl z toho hit, o kterém se mluvilo snad úplně všude. Nyní, o osm let později, je Pustina zpátky a kraluje sledovanosti. A komerční televize se musí drbat na hlavě.

Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
19.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Služba Apple TV+ představila první trailer na své očekávané válečné drama Blitz, které nás zavede do nacisty rozbombardovaného Londýna, kde se zoufalá matka bude snažit najít svého ztraceného syna. K milovanému dítěti však vede cesta skrze kilometry ohořelých trosek.