FB pixel TP pixel
Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály © Warner Bros.

Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály

Warneři stojí po zrušení Batgirl před dalším důležitým krokem. Narůstající počet průšvihů Ezry Millera už patrně překročil všechny meze, proto mají tvůrci tři plány jak s Flashem naložit. Vedle toho se také vybírá nový scenárista celého DC vesmíru a rozhoduje se i o osudu pokračování Reevesova Batmana.

12. 8. 2022 15:30 | Filmové novinky

Flash byl poprvé ohlášen už v roce 2014 a spolu s Black Adamem se stal jakousi nedostižnou chimérou celého DC univerza. Jenže Adam se nakonec po dekádě a půl konečně do kin dostane (údajně s novou potitulkovou scénou a trochu přetočeným dějem), Flash ale může skončit v propadlišti dějin. Co naplat, že film vyšel na více než 200 milionů dolarů, když jsou fandové ochotni projekt bojkotovat kvůli stále narůstajícímu trestnímu rejstříku Ezry Millera. Ten se proti zákonu provinil už několikrát, problém je hlavně v jeho vermontském obydlí, kde údajně věznil matky a děti. Psychicky narušený herec, který několikrát i někoho napadl, přitom ještě v průběhu léta údajně dotočil několik scén.

Warneři proto chystají tři scénáře, jak se k Flashovi postavit. První z nich počítá s optimistickou variantou, že se Miller ve Vermontu uklidní a navštíví specialistu. Následně by poskytl interview a vysvětlil, proč se posledních pár let příšerně choval, a následně by mohl snímek zamířit do kin tak, jak se plánovalo.

Nejpravděpodobnější varianta nepočítá s tím, že se dá Ezra dohromady. V takovém případě by se vůbec nepodílel na marketingu filmu a zastoupili by ho jiní herci, tedy například Ron Livingston, Michael Keaton nebo Ben Affleck. Film by klasicky vyšel, do dalších projektů by pak byl Flash logicky přeobsazen.

Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály © Warner Bros.

WB Discovery ale počítá i s nejhorším. Kdyby se situace okolo Millera zvrtla v totálně neúnosnou, je studio ochotno nesmírně drahý projekt kompletně zahodit do koše. Jakékoli přetáčky by se totiž nevyplatily, protože Miller vystupuje v drtivé většině scén a navíc ztvárňuje dvě hlavní postavy. Připomeňme, že při zrušení projektu bychom se nedočkali kýženého návratu Micheala Keatona!

Průšvih kromě Flashe hlásí i řada dalších DC projektů. Například seriál Strange Adventures už byl zrušen a totéž údajně hrozí i poměrně slušným adaptacím Doom Patrol a Titans. Své jisté nemá ani pokračování letošního netopýřího thrilleru The Batman 2 a to i přesto, že se už v lednu začne natáčet spin-off The Penguin s Colinem Farrellem. Naopak nadále pokračuje produkce seriálu Green Lantern a pracuje se také na filmu Joker: Folie a Deux, jenž by měl vyjít na zhruba 150 milionů dolarů.

Na závěr dodejme, že Warneři nyní usilovně hledají svého Kevina Feigeho, tedy jakéhosi dozorčího, který se postará o správnou kontinuitu DC filmů či seriálů. Nejvíce se údajně mluví o Gregu Berlantim. Toto jméno je jistě známé mnoha fanouškům, neboť to byl právě on, kdo vybudoval na CW Arrowverse a podílel se i na výše zmíněné Doom Patrol. Berlantiho hlavní úkol by sestával z kompletního restartu za účasti několika herců z dřívějších projektů (Gal Gadot, Jason Momoa) a snaze konečně se vyrovnat konkurenci, tedy hlavně Marvelu. WB Discovery aktuálně neprahne po nějakém obřím eventu, jaký chystalo minulé vedení. Dny Waltera Hamady a jeho Krize na nekonečnu zemí jsou tedy sečteny.

Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály © Warner Bros.

DC letos vydá ještě dva filmy. Jako první do kin zamíří Black Adam s přetočeným koncem a za účasti Amandy Waller a to 20. října. Krátce před Vánoci, konkrétně 22. prosince, se pak můžeme těšit na snímek Shazam! Hněv bohů. Příští rok je prozatím jistý pouze Aquaman a ztracené království za účasti Bena Afflecka, jenž debutuje v kinech 16. března.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku
Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku
12.08.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Netflix právě zveřejnil nový jiskřivý trailer k filmu Dalších 365 dní, nejnovějšímu pokračování erotické filmové série podle populární knižní předlohy Blanky Lipińské.

Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci
Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci
11.08.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Na Netflixu se po delší době objevil nový český komediální hit a hned v úchvatně krátkém čase necelých tří měsíců od premiéry v kinech. Rozhodně by si ho neměli nechat ujít fanoušci tvorby Divadla Mír.

Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
10.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Nový Predátor s podtitulem Kořist se těší pozitivním recenzím i chvále fanoušků série. Někteří ale stále neví, že existuje i alternativní verze filmu, která už tak skvělý původní snímek značně vylepšuje.

Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
10.08.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Pro milovníky mysteriózních thrillerů si Netflix na půli srpna přichystal napínavou minisérii Ozvěny. Podle zveřejněné ukázky můžeme očekávat temnou podívanou s nečekanými zvraty.