FB pixel TP pixel
Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech © Amazon Studios

Konec legend Top Gearu je tady. Clarkson a spol. se dojemně loučí po 22 letech

Legendární moderátorské trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Upoutávka k finální epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám.

Filmové novinky 27. 8. 2024 15:50 | Filmové novinky

Po více než dvaceti letech spolupráce mezi moderátorskými legendami Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem přichází čas rozloučení. Trojice, která svým typickým humorem přinesla divákům nezapomenutelné okamžiky a proměnila sledování pořadů o autech v globální zábavu, se vydává na svou poslední společnou jízdu ve finální epizodě pořadu The Grand Tour nazvané One for the Road. Dojemná upoutávka prozrazuje, že v tomto posledním dobrodružství se Clarkson, May a Hammond vydali na cestu napříč Zimbabwe ve vozech, které vždycky chtěli vlastnit. Clarkson usedne za volant Lancie Montecarlo, Hammond do Fordu Capri a May se projede v Triumphu Stag.

Seriál The Grand Tour měl svou premiéru na Prime Video od Amazonu v roce 2016, když hvězdná trojice opustila po konfliktech s produkcí BBC slavný pořad Top Gear. The Grand Tour měl původně totožný formát jako Top Gear a vydržel v této podobě kombinující studio s nahrávkami z akce za volantem tři sezóny. V posledních letech se však tato automobilová show překlonila do speciálů, z nichž Čechy zaujal ten poslední s podtitulem Eurocrash, v němž pánové během 14 dní projeli trasu od polského Gdaňsku přes Česko, Slovensko a Maďarsko až po Slovinsko, a ozkoušeli mimo jiné velmi cennou Škodu 1100 OHC. Clarkson a spol. nyní natočili poslední speciál v Zimbabwe, který tak společné účinkování zakončí. K vidění bude na Amazon Prime od 13. září.

Zdroj: Amazon

Reklama
Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
Necenzurovaný Terminátor od Netflixu bere dech. Brutalitu střídá holokaust a válka strojů
26.08.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Pokud vás poslední filmy s Terminátorem spíš naštvaly svým tápáním, kudy by se série měla vydat, případně vás moc nebavila kastrace série z hlediska násilí, novinka Netflixu je určena přesně pro vás. Z upoutávek totiž vypadá hodně sebevědomě a nekompromisně.

Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
Větší, velkolepější a lepší. Seriálový Pán prstenů je zpět a už chystá i třetí řadu
26.08.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Minulý týden proběhla v Londýně světová premiéra druhé řady fantasy Pán prstenů: Prsteny moci. Během této události herci a tvůrci slíbili, že nás čeká temnější a drsnější příběh, a zároveň se nevyhnuli otázkám týkajícím se třetí řady.

Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
Fanoušci šílí. Nejpopulárnější komediální seriál po zdánlivém konci chystá další řadu
26.08.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Už už to vypadalo, že Apple TV+ udělal za svým nejpopulárnějším a s přehledem nejsledovanějším seriálem definitivní tečku. Po loňské, opět úspěšné třetí řadě a zdánlivém definitivním konci se však fanoušci dočkali skvělé novinky – Ted Lasso se vrátí i po čtvrté a AFC Richmond tak zřejmě ještě neodehrál svůj poslední zápas.

„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
„Je to mizerný s*áč.“ Clooney nekompromisně o oscarovém režisérovi, kterého Hollywood nenávidí
25.08.2024 13:00:00 | Filmové novinky

David O. Russell patří k jedněm z nejdivnějších hollywoodských patronů. Dříve uznávaný režisér se kvůli svým nevybíravým metodám dostal téměř na černou listinu a nevybíravě se o něm vyjadřují nyní i největší herecké hvězdy.