FB pixel TP pixel
Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí © Amazon Studios

Borci z Top Gearu definitivně naposledy. Trailer na poslední společný díl hrne slzy do očí

Slavná trojice moderátorů Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se vydává na svou poslední společnou jízdu. Trailer k závěrečné epizodě automobilové show The Grand Tour slibuje emotivní tečku, která fanoušky připoutá k obrazovkám a možná je donutí i k slzám.

Filmové novinky 2. 9. 2024 18:25 | Filmové novinky

Po 22 letech spolupráce mezi moderátorskými legendami Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem přichází čas dojemného loučení. Trojice, která svým typickým humorem přinesla divákům nezapomenutelné okamžiky a proměnila sledování pořadů o autech v globální zábavu, se totiž vydává na svou poslední společnou jízdu ve finální epizodě pořadu The Grand Tour nazvané One for the Road.

Velice dojemná upoutávka prozrazuje, že v tomto posledním dobrodružství se Clarkson, May a Hammond vydali na cestu napříč Zimbabwe ve vozech, které vždycky chtěli vlastnit. Clarkson usedne za volant Lancie Montecarlo, Hammond do Fordu Capri a May se projede v Triumphu Stag. A nebyli by to samozřejmě oni, aby při sebemenším problému začali dělat jeden druhému naschvály a nezačali se hašteřit.

Seriál The Grand Tour měl svou premiéru na Prime Video od Amazonu v roce 2016 poté, co moderátoři po konfliktech s produkcí BBC opustili slavný pořad Top Gear. The Grand Tour měl původně stejný formát jako Top Gear a vydržel v této podobě kombinující studio s nahrávkami z akce za volantem tři sezóny. V posledních letech se však změnil do podoby speciálů, z nichž Čechy zaujal ten poslední s podtitulem Eurocrash, v němž pánové během 14 dní projeli trasu od polského Gdaňsku přes Česko, Slovensko a Maďarsko až po Slovinsko, a ozkoušeli mimo jiné velmi cennou Škodu 1100 OHC. Definitivně poslední společné tažení populárních moderátorů uvidíme 13. září na Amazonu.

Zdroj: Amazon

Reklama
Gandalf se vrací do Středozemě v novém filmu. Jeho představitele trápí zdravotní problémy
Gandalf se vrací do Středozemě v novém filmu. Jeho představitele trápí zdravotní problémy
02.09.2024 17:53:00 | Filmové novinky

Zatímco na Prime Videu od Amazonu odstartovala druhá řada fantasy Pán prstenů: Prsteny moci, režisér Andy Serkis pod dohledem Warner Bros. připravuje nový film o Glumovi. Fanoušky jistě potěší, že herec Ian McKellen dostal nabídku na návrat do role Gandalfa.

Konflikty, hněv a stres. Autor Hry o trůny naznačuje velké problémy s novým seriálem
Konflikty, hněv a stres. Autor Hry o trůny naznačuje velké problémy s novým seriálem
01.09.2024 19:05:00 | Filmové novinky

Rod draka se řadí k vlajkovým lodím HBO, respektive služby Max. V případě druhé řady se ale začínají množit i hlasy, které poukazují na unavenost obsahu ze Západozemí. Svého nového a velmi překvapivého kritika nově dostal seriál i v postavě autora knižní předlohy.

Proč skončila Teorie velkého třesku? Sheldon konečně odhalil dojemné osobní důvody
Proč skončila Teorie velkého třesku? Sheldon konečně odhalil dojemné osobní důvody
01.09.2024 14:05:00 | Filmové novinky

Otázka, kdy přišel správný čas ukončit určitý seriál, bývá často dost palčivou. Někdy konec vykrystalizuje přirozeně z příběhu, jindy je na vině sledovanost nebo ochota herců samotných se na projektu podílet. V nedávném podcastu s Davidem Tennantem odhalila hvězda Teorie velkého třesku, co stálo za koncem milovaného sitcomu.

Nový Terminátor, seriálový Pán prstenů, božská fantasy a další skvělé novinky (nejen) na Netflixu
Nový Terminátor, seriálový Pán prstenů, božská fantasy a další skvělé novinky (nejen) na Netflixu
30.08.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Poslední prázdninový víkend je tady a svět streamingu naplno odhaluje mnoho velkých novinek podzimní sezóny. Ve velkém do toho šlápnul Netflix, ale také Amazon či Disney Plus. Překvapení pak přichází od Applu, který uvádí neohlášený režisérský sestřih Napoleona.