FB pixel TP pixel
Netflix ukázal první fotky ze svého nejdražšího spektáklu. Dorazí už v létě © Netflix

Netflix ukázal první fotky ze svého nejdražšího spektáklu. Dorazí už v létě

Netflix konečně zveřejnil první oficiální fotky ze svého nejočekávanějšího letošního spektáklu. Akčňák The Gray Man od tvůrců Avengers: Endgame je nejdražší projektem Netflixu v historii.

27. 4. 2022 12:40 | Filmové novinky

Netflix sice už v únoru letošního roku představil první záběry z dvousetmilionového očekávaného trháku The Gray Man od bratrů Russoových, kteří stojí mimo jiné i za komiksovými řežbami Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame, oficiální fotky jsme ale nedostali. Ty přichází až nyní a ukazují hlavní hvězdy filmu Chrise Evanse, Regé-Jean Page, Anu de Armas či Ryana Goslinga, kteří se během natáčení podívali i do Prahy.

O samotné špionážní naháněné, ve které má Evans ztvárnit padoucha, který jde Goslingovi po krku, vám fotky mnoho neřeknou. Zajímavější je proto doprovodná informace, že snímek dorazí na Netflix již v létě letošního roku, a to 22. července. Dá se tudíž očekávat, že již brzy dostaneme první teaser, anebo rovnou trailer. Ten by snad měl konečně odhalit i důvod masivního rozpočtu, který z Gray Mana činí nejdražší produkci Netflixu v historii. Ano, máme samozřejmě na mysli akci, která se v dosavadních materiálech ztvárňovala jen v podobě Goslinga jedoucího na pražské tramvaji, z čehož jsme do kolen zrovna nešli. Nechme se však překvapit. Jestli lze někomu v tomto ohledu věřit, jsou to pánové, kteří jsou zodpovědní za jedny z nejikoničtějších scén v historii filmového Marvelu.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály
Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály
27.04.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. na CinemaConu představilo první trailery na své očekávané projekty. Vybraní návštěvníci se tak mohli pokochat záběry z Black Adama nebo Flashe. Warneři potvrdili také pokračování snímku The Batman, který aktuálně úspěšně kraluje žebříčkům sledovanosti HBO Max.

Potter už netáhne. Fantastická zvířata 4 jsou ohrožena nejen kvůli tržbám
Potter už netáhne. Fantastická zvířata 4 jsou ohrožena nejen kvůli tržbám
26.04.2022 10:40:00 | Filmové novinky

Od premiéry třetího dílu kouzelnického dobrodružství Fantastická zvířata uplynuly téměř dva týdny. Ze zveřejněných kinotržeb je jasné, že se Brumbálovým tajemstvím oproti svým předchůdcům v temných sálech příliš nedaří. Jaké jsou důvody slabší návštěvnosti a vznikne vůbec čtvrtý díl?

Netflix zrušil fantasy pokračování s Willem Smithem. Fackování za to nemůže
Netflix zrušil fantasy pokračování s Willem Smithem. Fackování za to nemůže
25.04.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Když měl před pěti lety na Netflixu premiéru atraktivní fantasy thriller Bright s Willem Smithem v hlavní roli, pokračování vypadlo jako jistá záležitost. Nyní Netflix oznámil, že dává od projektu ruce pryč.

Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru
Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru
19.04.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Povídková sci-fi Love, Death, Robots míří do třetího dějství a Netflix láká na novou řadu nápaditým trailerem, který vám udělá průřez předchozími částmi a ještě se pasuje mezi nejcennější díla streamovacího obra. Zaslouženě.