FB pixel TP pixel
The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí © TMDB

The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí

Nečekaný loňský komiksový hit The Umbrella Academy, který Netflixu pomohl zažehnat obavy z ukončení spolupráce s Marvelem, má dokončený scénář a přípravné fáze k druhé sérii. Nic tak nebránilo svolat štáb a v těchto dnech konečně rozjet natáčení.

Filmové novinky

Zákulisní video, ve kterém vidíme herce ztvárňující roztodivnou superhrdinskou rodinu The Umbrella Academy se scénářem k první epizodě druhé řady, a instagramová fotka první klapky od showrunnera seriálu Stevea Blackmana, jsou jasným potvrzením, že Netflix oficiálně začíná natáčet druhou řadu svého hitu. Seriál vypuštěný na servery streamovacího giganta v lednu tohoto roku totiž v prvních čtyřech týdnech zhlédlo obrovských 45 milionů diváků, a bylo tak jen otázkou času, kdy Netflix potvrdí řadu druhou. Ta byla kupodivu oficiálně schválena až na počátku dubna. Od té doby se ale přípravy rozběhly ve velkém tempu. Těšit se opět můžeme na všech sedm členů rodiny Hargreevesových, kteří byli vychováváni multimilionářem a nevlastním otcem sirem Reginaldem. Ten si je vybral a adoptoval z 43 dětí, které se narodily po celém světě v jednu chvíli matkám, které do té chvíle nejevily žádné známky těhotenství. Všechny členy jsme na konci první série opustili, když sourozenci nedokázali zabránit Vanye (Ellen Page) ve zničení Země. Umbrella Academy tak využila schopnosti Pětky pohybovat se v čase a vyhnula se apokalypse návratem do minulosti. Nyní se znovu pokusí destrukci Země zabránit. Druhá řada by měla obsahovat opět deset hodinových epizod. Datum premiéry ještě nebylo oznámeno.

The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí © TMDB

 100 zobrazení   4 se líbí
TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
18.06.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Frančíza Rychle a zběsile míří do televize, ale ne stylem, který by fanoušci tuningu, benzínu a spálených gum zřejmě očekávali. První teaser totiž ukazuje, že místo hraného seriálu nás čeká animovaná série. Dobrou zprávou je, že se ke značce vrací Vin Diesel.

Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
16.06.2019 | Filmové novinky

Uznáváme, že vysedávat ve třiceti stupních doma u televize, není úplně osvěžující. Nicméně v druhé polovině června se má zásadním způsobem ochladit a tudíž se hodí vědět, co největší streamovací služba v červnu již vypustila do světa a co teprve chystá. Málo toho skutečně není.

Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
14.06.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Odmítáte si předplatit Netflix kvůli nedostatku české podpory? Tahle záminka vám brzy odpadne. Netflix po titulcích u řady seriálů a filmů konečně přišel s českým dabingem, který nasadil u zajímavé seriálové novinky pro omladinu.

10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
14.06.2019 14:55:00 | Filmové novinky

Ačkoli letní počasí nabádá spíše k návštěvě koupaliště, občas neuškodí ani zavřít se doma s dobrou filmovou novinkou. Meteorologové navíc v půlce víkendu předpovídají vydatné deště a prudké ochlazení, a tak se nebojíme, že by vám následující desítka online novinek nepřišla vhod!