FB pixel TP pixel
Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů © Marvel Studios

Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů

Marvel dva měsíce před premiérou láká na svůj očekávaný letní blockbuster Thor: Láska jako hrom. Severský bůh ve svém již čtvrtém sólovém dobrodružství pozná své kolegy z hory Olymp, spolu se svou bývalkou Jane Foster pak bude musit čelit hněvu mocného Gorra, Řezníka bohů v podání Christiana Balea.

24. 5. 2022 9:50 | Filmové novinky

Thor se jakožto jediný hrdina z původní sestavy Avengerů dočká čtvrté sólovky. Ta, jak trailer ukazuje, naváže přímo na Avengers: Endgame, přičemž nejprve uvidíme divácky oblíbeného Fat Thora, jenž hodlá znovu nabrat svou božskou muskulaturu. Když se mu to konečně povede, stane se nečekaná věc - k Thorově paži se vrátí mocné kladivo Mjölnir. Má to ale háček, neboť božskou zbraň ukovanou trpaslíky třímá v rukou Jane Foster, Thorova bývalá pozemská láska. Společně se tito dva Thorové musí vydat na fantastickou jízdu, ve které budou čelit asi nejmocnějšímu nepříteli všech bohů ve vesmíru - Gorrovi. Tento děsivý padouch, jehož ve filmu ztvární Christian Bale, hodlá vyvraždit všechna kosmická božstva a neváhá se zastavit před ničím. Ne nadarmo má přezdívku Řezník bohů. Thory, Valkýru, Korga a Strážce galaxie čeká největší výzva jejich životů. Pomohou jim v boji i řečtí Olympané pod vedením Dia Hromovládce?

Na nového Thora se v našich kinech můžeme těšit 7. července. Snímek natočil, stejně jako pět let starý Ragnarök, Taika Waititi podle vlastního scénáře. V hlavních rolích se objeví Chris Hemsworth, Natalie Portman, již zmíněný Christian Bale, Tessa Thompson a představitelé Strážců, tedy Chris Pratt, Dave Bautista nebo Karen Gillan. Těšit se můžeme na další camea od Matta Damona a Sama Neilla, jež coby další divadelní herečka z Asgardu doplní i Melissa McCarthy. Velká očekávání provází i debut Dia v podání australského cvalíka Russella Crowea. Léto tedy bude patřit bohům! Thor trhne do českých kin již 7. července.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
23.05.2022 21:30:00 | Filmové novinky

Poslední série Stranger Things dorazí na Netflix už tento pátek. Závěr bude rozdělen na dvě části, přičemž ta první bude mít sedm epizod. Netflix nyní láká na premiéru parádním trailerem.

Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
23.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Studio Paramount den po úniku traileru na sedmou část série Mission: Impossible konečně přichází s oficiální upoutávkou. A výsledná dvouminutová ukázka kaskadérských kousků dle očekávání naprosto bere dech a dokazuje, že Ethan Hunt prostě nemá konkurenci

Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
23.05.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix propustil dalších 150 zaměstnanců z celkových 11 tisíc. Společnost se odkázala na historický pokles předplatitelů, se kterým se potýká. Minulý měsíc Netflix propustil blíže neupřesněný počet scénáristů a redaktorů. Tentokrát se propouštěli i dlouholetí pracovníci Netflixu.

8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
22.05.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil dlouhých 8 minut ze čtvrté řady Stranger Things a bratři Dufferovi se rozhodně nedrží zpátky. Hned na úvod servírují pohled na minulosti, který končí masovým vražděním v podání Eleven. Zároveň známe stopáže jednotlivých epizod a máme pocit, že se někdo v Netflixu zbláznil.