FB pixel TP pixel
Netflix slaví nečekaný globální megahit. Okamžitě objednal pokračování © Netflix

Netflix slaví nečekaný globální megahit. Okamžitě objednal pokračování

Netflix ví, že mu nové diváky a divačky velice snadno přinesou žánry jako sci-fi, fantasy či akce. Jenže ty jsou obvykle poměrně nákladné, o to více si streamer cení, když uspěje výrazně lacinější komediální či romantická novinka. A přesně takhle úspěšný projekt Netflix nyní našel v seriálu Tohle nikdo nechce.

Filmové novinky 11. 10. 2024 17:30 | Filmové novinky

Netflix si může gratulovat, nenápadná romantická komedie Tohle nikdo nechce se totiž stala nečekaným hitem v jeho seriálové nabídce. Novinka v hlavních rolích s Kristen Bell a Adamem Brodym vypráví o podcasterce, která se na večírku setká s nekonvenčním rabínem. Slovo dá slovo a mezi oběma přeskočí jiskra. Problém je však v tom, že on má svou víru a ona je agnostička. Dokáže taková dvojice navázat zdravý vztah?

Nečekaný hit

Tahle otázka vyvolala u diváků napříč světem ohromný zájem a zdá se, že romantickému tokání stále pšenka kvete. Seriál totiž odstartoval před dvěma týdny s více než 10 miliony zhlédnutí, což stačilo na druhé místo v tehdejším týdenním žebříčku Netflixu, jenže s čísly srovnatelnými s nákladnějším true-crimem Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových. Netflix si tak počkal ještě týden a když v následujícím měřícím období zaznamenal dalších 16 milionů zhlédnutí, neexistoval důvod, proč by nadále váhal s odklepnutím pokračování.

Pokračování seriálové novinky tudíž Netflix schválil za pouhé dva týdny s tím, že v seriálu bude nadále pokračovat nejen stěžejní herecká dvojice, ale také tvůrkyně Erin Foster, která je výkonnou producentkou a zároveň scenáristkou. Seriál naopak přijde o stávajícího showrunnera Jacka Burditta. Toho nahradí Jenni Konner a Bruce Eric Kaplan, kteří stojí za populárním seriálem Girls.

Zdroj: The Hollywood Reporter

 1 115 zobrazení   48 se líbí
HBO přetáhlo novou hvězdu Netflixu. Charismatický drsňák spasí svět s tvůrcem Ozarku
HBO přetáhlo novou hvězdu Netflixu. Charismatický drsňák spasí svět s tvůrcem Ozarku
11.10.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Seriál Lanterns zná oba hlavní představitele. Kyla Chandlera v roli Hala Jordana doplní jako John Stewart herec, který má kromě zkušeností s jiným DC projektem a také jeden velmi úspěšný netflixovský akčňák.

Ponorka čelí smrtícímu torpédu v prvním traileru. Druhoválečnou novinku uvidí jen vyvolení
Ponorka čelí smrtícímu torpédu v prvním traileru. Druhoválečnou novinku uvidí jen vyvolení
11.10.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Apple právě představil trailer ke krátkému filmu Submerged, který je prvním hraným snímkem speciálně vytvořeným pro jejich brýle Apple Vision Pro. Režie se ujal Edward Berger, tvůrce oscarového válečného dramatu Na západní frontě klid. Slibuje divákům pohlcující a nezapomenutelný zážitek.

Pekelné stvůry útočí na lidstvo. Sci-fi hit Netflixu láká novým trailerem
Pekelné stvůry útočí na lidstvo. Sci-fi hit Netflixu láká novým trailerem
10.10.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Dlouhé tři roky trvalo, než tvůrci seriálu Peklo přichystali novou řadu. Ta se znovu zaměří na pekelné stvůry, které jsou vyvrhnuty na lidstvo, a chybět nebude ani návrat jednoho starého známého.

Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět
Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět
10.10.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Nový trailer k očekávanému seriálovému thrilleru The Day of the Jackal představuje Eddieho Redmayna jako legendárního nájemného vraha Šakala, kterého pronásleduje neústupná britská agentka Lashana Lynch. Těšit se můžeme na výpravnou a napínavou podívanou odehrávající se napříč Evropou.