FB pixel TP pixel
Nejlepší film roku je konečně online. Kde si ho přehrát? © Paramount Pictures

Nejlepší film roku je konečně online. Kde si ho přehrát?

Tak jsme se konečně dočkali a akční pecka a filmová událost letní sezóny Top Gun: Maverick je konečně dostupná online. Víme, kde všude si ji můžete užít.

25. 8. 2022 14:00 | Filmové novinky

Je to tady! Peter Mitchell, kterého všichni známe jako Mavericka, se přiřítil do online prostoru a konečně si tak můžeme užít nejlepší blockbuster a pro mnoho z nás i nejlepší film letošního roku legálně v pohodlí domova. A nikoli jen na jednom místě. Tom Cruise bojoval se studiem Paramount dlouho o to, aby Top Gun: Maverick nešel přímo na SVOD služby typu Paramount Plus, místo toho jde Maverick po měsících v kinech pouze na TVOD služby. Nejlepší kvalitu tak najdete na iTunes, kde je dostupná 4K verze s Dolby Vision a Dolby Atmos za 329 Kč. Za 295 Kč nabízí film i u nás nepříliš úspěšný Rakuten, taktéž ale ve 4K a s HDR10. Nejlevnější je aktuálně Google Play s 270 Kč, avšak pouze za HD verzi. Všechny tři varianty však nabízí film s titulky i dabingem. Ani jedna ze služeb aktuálně nenabízí variantu půjčení. Na druhou stranu, jestli nějaký film digitálně vlastnit, pak je to druhý Top Gun. Největší fajnšmekři si však přesto ještě počkají, neboť se 2. listopadu dočkají i nadšenci do fyzických nosičů. A co si budeme povídat, UHD disk bude lahůdkou.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Rod draka v Česku překonal veškerá očekávání. Sledovanost drtí filmové megahity
Rod draka v Česku překonal veškerá očekávání. Sledovanost drtí filmové megahity
25.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max v Česku nezačala zrovna skvěle, když řadu diváků odrazovala odklady slíbených seriálů i ztrátou obsahu, za kterou česká pobočka vůbec nemohla. Zdá se však, že prequel Hry o trůny všechny problémy alespoň na chvíli zahladí.

Nová verze kultovní komedie Jestli se rozzlobíme... je konečně online!
Nová verze kultovní komedie Jestli se rozzlobíme... je konečně online!
25.08.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Italská komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem patří mezi nejlepší žánrovky svého druhu na světě a nyní se dočkala nové verze. Konečně si ji můžete přehrát i online.

Pána prstenů viděli první diváci. Seriál je kvalitou zcela šokoval
Pána prstenů viděli první diváci. Seriál je kvalitou zcela šokoval
25.08.2022 7:00:00 | Filmové novinky

Seriál Pán prstenů s podtitulem Prsteny moci se v posledních měsících stal velkým terčem kritiků všeho možného. Speciálních efektů, výpravy, hereckého obsazení až po příběhové odklony. Teď ale úvodní dvě epizody viděli první diváci a jejich reakce nečekal asi nikdo.

Veleúspěšná temná fantasy Netflixu se vrací! Trailer chrlí krev a kouzla
Veleúspěšná temná fantasy Netflixu se vrací! Trailer chrlí krev a kouzla
24.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně ukázal pořádný trailer na druhou řadu svého temného fantasy Winx Saga: Osud, který překlápí dětskou pohádku do verze pro dospělé. Nechybí tudíž kromě kouzel ani krev a hrátky se sexualitou.