FB pixel TP pixel
Nudí vás marvelovky? Komiksárna The Boys láká v traileru na brutální jatka © TMDB

Nudí vás marvelovky? Komiksárna The Boys láká v traileru na brutální jatka

Na frajerské, žánr ohýbající a drsné komiksové adaptace rozhodně nemá patent jen Netflix. Se svým kouskem do mlýnku na maso přichází i Amazon, jenž na své službě Prime uvede již za měsíc vizuálně a stylově natřískanou flákotu The Boys v hlavní roli s Karlem Urbanem alias Soudcem Dreddem!

Filmové novinky 20. 6. 2019 15:00 | Filmové novinky

Uf, vzpomínáte na časy, kdy byl Karl Urban jen "ten týpek, co hraje Eoméra" v Pánovi prstenů? Tyhle časy jsou dávno pryč a Urban se v posledních letech po vzoru Liama Neesona vyprofiloval v ukázkového drsňáka, kterému nadávky a krevní krůpěje odlétávají od pusy až okouzlujícím způsobem. Po Dreddovi si Urban očividně užívá i dalšího komiksového borce Billyho Butchera, jenž společně se svým týmem bizarních postaviček bojuje proti arogantním superhrdinům, kterým jejich ego malinko přerostlo přes hlavu. A nic jim nedokáže připomenout správné chování tak, jako zdravá dávka olova či mimino s laserovýma očima.

Nová upoutávka se doslova utrhla ze řetězu a pod pulzující a nesmírně podvratnou vypalovačkou od Spice Girls ukazuje fantastické akční střípky v kombinaci s nekompromisním jednáním postav a hlavně ostré slovní projektily, jež si hlavně Urban vrcholně užívá. A my se nemůžeme dočkat, až si tuhle zábavně vypadající stylovku vpálíme do očí již za několik dní, neboť The Boys vkročí na obrazovku Amazon Prime již 26. července, kdy nás čeká nálož 8 epizod první a snad ne poslední série.

Reklama  429 zobrazení   50 se líbí
The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí
The Umbrella Academy zahájila natáčení 2. řady pohledem do zákulisí
20.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Nečekaný loňský komiksový hit The Umbrella Academy, který Netflixu pomohl zažehnat obavy z ukončení spolupráce s Marvelem, má dokončený scénář a přípravné fáze k druhé sérii. Nic tak nebránilo svolat štáb a v těchto dnech konečně rozjet natáčení.

TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
TEASER: Vin Diesel pro Netflix připravuje animované Rychle a zběsile
18.06.2019 13:00:00 | Filmové novinky

Frančíza Rychle a zběsile míří do televize, ale ne stylem, který by fanoušci tuningu, benzínu a spálených gum zřejmě očekávali. První teaser totiž ukazuje, že místo hraného seriálu nás čeká animovaná série. Dobrou zprávou je, že se ke značce vrací Vin Diesel.

Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek
16.06.2019 | Filmové novinky

Uznáváme, že vysedávat ve třiceti stupních doma u televize, není úplně osvěžující. Nicméně v druhé polovině června se má zásadním způsobem ochladit a tudíž se hodí vědět, co největší streamovací služba v červnu již vypustila do světa a co teprve chystá. Málo toho skutečně není.

Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
14.06.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Odmítáte si předplatit Netflix kvůli nedostatku české podpory? Tahle záminka vám brzy odpadne. Netflix po titulcích u řady seriálů a filmů konečně přišel s českým dabingem, který nasadil u zajímavé seriálové novinky pro omladinu.