FB pixel TP pixel
Třetí řada Příběhu služebnice se blíží, podívejte se na „revoluční” trailer © TMDB

Třetí řada Příběhu služebnice se blíží, podívejte se na „revoluční” trailer

Téměř za měsíc se na obrazovky vrátí cenami ověnčené dystopické drama Příběh služebnice v hlavní roli s Elisabeth Moss. Online televize Hulu proto vydala trailer, který poodkrývá nové detaily.

Filmové novinky

Zatímco první dvě řady seriálu, natočeného podle stejnojmenného slavného románu držitelky Man Bookerovy ceny Margaret Atwood, zobrazovaly bezútěšnou budoucnost způsobenou prudkým propadem porodnosti, která vedla k vytvoření totalitní vlády, a v níž byla jakákoli naděje vzápětí rozdrcena, nový trailer naznačuje vývoj pozitivnějším směrem. V předchozích dílech se již odehrály pokusy o narušení tyranského systému (sebevražedný atentát). Na tato úsilí se bude nyní hlavní hrdinka Offred/June snažit navázat vytvořením odporu a následným pokusem o převrat. Aby byl pokus úspěšný, musí si Offred nalézt spojence, mezi které budou patřit například přítel Nick a velitelova žena Serena.

Sledovat pak budeme i osud její dcery Nichole, kterou v závěru druhé série předala služebnici a přítelkyni Ofglen/Emily, aby se o ní postarala a bezpečně ji dopravila do Kanady, když se Offred rozhodla vrátit zpátky, aby zachránila svou starší dceru Hannah. Herecká sestava zůstane stejná jako v minulých dílech. Hlavní role Offred se opět ujme Elisabeth Moss, velitele Waterforda Joseph Fiennes, jeho ženy Sereny Yvonne Strahovski, služebnici Ofglen Alexis Bledel a přítele Nicka Max Minghella. První díl nové řady Příběhu služebnice uvidíme na obrazovkách HBO a HBO Go od 26. července.

 481 zobrazení   37 se líbí
Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí
Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí
01.05.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Oblíbený rodinný zombie seriál Santa Clarita Diet s Drew Barrymore a Timothy Olyphantem se další řady nedočká.

Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
30.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Chybí vám velkorozpočtové sci-fi fláky ve stylu Armagedonu? Čína a Netflix jsou tu pro vás s velkofilmem, kterým se Asie chce rovnat Hollywoodu. A nechybí ani české titulky!

Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
30.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Bitva o Zimohrad měla být dosavadním vrcholem seriálu Hra o trůny. A po vizuální stránce nepochybně byla, ale ne pro každého. Řada fanoušků si ihned po zhlédnutí stěžovala, že velká část dílu byla příliš tmavá, kostičkovaná a místy nebylo na obraze vůbec nic vidět.

Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu
Jennifer Aniston a Adam Sandler čelí vraždě v nové komedii Netflixu
30.04.2019 | Filmové novinky

Murder Mystery je název nové akční detektivní komedie, ve které se opět setkají hollywoodské hvězdy Adam Sandler a Jennifer Aniston. Zábavný trailer láká na zběsilou jízdu a exotické lokace.