FB pixel TP pixel
Zvrácený seriálový hit Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil krvavý hon kočky s myší © Netflix

Zvrácený seriálový hit Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil krvavý hon kočky s myší

Netflix už 9. února vrátí na obrazovky jeden ze svých největších hitů v podobě seriálu Ty. Ten vypráví zvrácený příběh stalkera Joea, který se tentokrát přestěhoval do Británie, jenže ani zde neunikne svým touhám a také pomstě.

17. 1. 2023 17:10 | Filmové novinky

Stalker a zabiják Joe Goldberg v charismatickém podání Penna Badgleyho se vrátí na Netflix již 9. února a zdá se, že ani ve čtvrté řadě nebude mít klid. Poté, co zabil svou rovněž značně zvrácenou ženušku, sice změnil identitu a přesídlil do Británie, svým nízkým pudům však ani tentokrát nedokáže utéct. Problémů ale začne přibývat, protože se brzy ukáže, že někdo jde tentokrát po krku i jemu samotnému. TY patří aktuálně mezi zlaté husy Netflixu a je jasné, že streamovací služba chce mít z nové řady masivní hit. Distribuovat ji proto bude hned ve dvou polovinách, které bude dělit přesně jeden měsíc.

Tento způsob distribuce se Netflixu osvědčil mimo jiné u Stranger Things 4 a zdá se, že v něm hodlá do budoucna pokračovat. Na jednu stranu tak stále svádí publikum k bingewatchingu, zároveň však po delší dobu buduje kolem značky potřebný „hype“. Rovněž je ale možné, že za distribučním rozhodnutím stojí i nedokončenost některých epizod, které se budou ještě během února finišovat. Ostatně například konkurenční The Last of Us mělo v čase premiéry dokončené jen první epizody a aktuálně tvůrci stále pracují především na tricích a zvuku.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový trailer Mandaloriana láká na Jedie i epickou akci. Je to ale trochu podvod
Nový trailer Mandaloriana láká na Jedie i epickou akci. Je to ale trochu podvod
17.01.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Mandalorian se již 1. března chystá zpátky na obrazovky služby Disney Plus a v novém traileru dál odhaluje Din Djarinovu cestu za vykoupením a získáním ztracené cti. Cesta nás zavede na planetu Mandalore i povědomá místa jako Coruscant.

Seriál roku odstartoval. Nový trailer láká na monstra v dalších dílech
Seriál roku odstartoval. Nový trailer láká na monstra v dalších dílech
16.01.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Od pondělního rána je na HBO Max dostupný nový seriál The Last of Us, který je bez debat nejočekávanějším seriálem roku a pro řadu diváků i recenzentů tím vůbec nejlepším. A to je teprve leden. Nová upoutávka nabízí nový pohled na monstra v dalších dílech a nové postavy.

První seriál s Vetřelcem chce potěšit fanoušky. Tón a zápletka nezní špatně
První seriál s Vetřelcem chce potěšit fanoušky. Tón a zápletka nezní špatně
16.01.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Vetřelec se po nedávno oznámeném filmu vydá i do světa televizních seriálů. Vytvoří jej autor brilantního seriálového Farga, který fanouškům prozradil, co od nového projektu očekávat.

Luxus, smetánka a nacisti. Nový český výpravný seriál bude brzy online
Luxus, smetánka a nacisti. Nový český výpravný seriál bude brzy online
15.01.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Tvůrci chválených a oblíbených historických seriálů Vyprávěj a První republika mají téměř dokončený svůj nejnovější projekt, ve kterém nás zavedou až do roku 1939.