FB pixel TP pixel
Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší © Netflix

Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší

Letošní očekávaná hororová novinka z dílny Netflixu se po rozpačité první sérii nakonec nedočká pokračování. Naopak, velkého zakončení se dočká seriál Umbrella Academy, jeden z nejúspěšnějších komiksových seriálů vůbec, jenž skončí po čtyřech řadách.

28. 8. 2022 11:00 | Filmové novinky

The Umbrella Academy vychází z komiksu od Gerarda Waye, zpěváka kapely My Chemical Romance, a na Netflixu se poprvé objevila v roce 2019. Ze seriálu se téměř okamžitě stal hit a ve zmíněném roce se jednalo o jeden z vůbec nejsledovanějších projektů. Následující rok se na Netflixu objevila druhá řada a před nedávnem pak třetí. Nyní Netflix oznámil obnovení pro čtvrtou a zároveň závěrečnou řadu. V té se dočkáme rozuzlení příběhu Reginalda, který na konci třetí řady nastolil svou vládu, a zároveň také dalšího střetu se Sparrow Academy. Nová řada na Netflix dorazí pravděpodobně příští rok a tvůrci již potvrdili, že fanoušci nemusí být smutní. 4 řady byly totiž od začátku v plánu.

Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší © Netflix

Jestli je Umbrella Academy považována za jeden z nejlepších netflixovských seriálů, tak Resident Evil: Lék je jedním z nejhorších. Projekt, který se v mnohém nedržel videoherní předlohy, rozhodně patří mezi největší letošní průšvihy. Seriál sice odstartoval vcelku dobře, byť na druhém místě za čtvrtou řadou Stranger Things, v následujících týdnech ale jeho sledovanost totálně opadla. Netflix proto seriál ruší, hlavním hvězdám ale dohodil jiné pracovní příležitosti. Lance Reddick nedávno nadaboval Renza v seriálu Farzar a měl by se objevit i v další řadě, Paola Nunez se objeví v seriálové adaptaci Zánik domu Usherů a také ve snímku Fuga De Reinas.

 71 zobrazení  
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Aquaman 2 a další filmové hity jsou odloženy. Počkáme si dlouho
Aquaman 2 a další filmové hity jsou odloženy. Počkáme si dlouho
26.08.2022 16:40:00 | Filmové novinky

Zrušená Batgirl a k ní kupa dalších projektů se značkou DC. To je prozatímní vizitka WB Discovery, které se slavnou značkou prozatím nezachází tak, jak by si zasloužila. Dalším důkazem budiž rošáda s premiérami očekávaných pokračování dřívějších hitů.

Zemřela Hana Zagorová. Připomeňte si ji ve skvělé komedii Svěráka a Smoljaka
Zemřela Hana Zagorová. Připomeňte si ji ve skvělé komedii Svěráka a Smoljaka
26.08.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Ve věku 75 let zemřela po těžké nemoci zpěvačka a herečka Hana Zagorová. Filmoví a televizní diváci ji znají nejen díky Tomovi a Jerrymu, ale i filmovému hitu dvojice Smoljak-Svěrák.

Nejlepší film roku je konečně online. Kde si ho přehrát?
Nejlepší film roku je konečně online. Kde si ho přehrát?
25.08.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Tak jsme se konečně dočkali a akční pecka a filmová událost letní sezóny Top Gun: Maverick je konečně dostupná online. Víme, kde všude si ji můžete užít.

Rod draka v Česku překonal veškerá očekávání. Sledovanost drtí filmové megahity
Rod draka v Česku překonal veškerá očekávání. Sledovanost drtí filmové megahity
25.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba HBO Max v Česku nezačala zrovna skvěle, když řadu diváků odrazovala odklady slíbených seriálů i ztrátou obsahu, za kterou česká pobočka vůbec nemohla. Zdá se však, že prequel Hry o trůny všechny problémy alespoň na chvíli zahladí.