FB pixel TP pixel
Velké slevy DC filmů na iTunes - Batman a Superman za babku! © TMDB

Velké slevy DC filmů na iTunes - Batman a Superman za babku!

Na iTunes připravili příjemné překvapení pro všechny fanoušky filmů podle DC comicsů. Jako propagace uvedení hrané Ligy spravedlnosti na iTunes příští týden jsou tento víkend (a doufejme ještě další dny) všechny filmy s Batmanem, Supermanem a dalšími hrdiny ke koupi jen za 149 Kč!

Streaming novinky
 35 zobrazení   42 se líbí
Masakr na Netflixu, zmizelo přes 200 dobrých filmů
Masakr na Netflixu, zmizelo přes 200 dobrých filmů
01.02.2018 20:00:00 | Streaming novinky

Během posledního měsíce nastal na českém Netflixu pořádný hurikán. Zatímco dříve jsme si zvykli, že tituly jen přibývají, během ledna nastala situace opačná a skoro tři stovky titulu už si nepustíte. Které to byly a proč k tomu došlo?

Netflix, Amazon, Hulu - boj velké americké trojky přitvrzuje
Netflix, Amazon, Hulu - boj velké americké trojky přitvrzuje
19.01.2018 16:30:00 | Streaming novinky

Máte alespoň jednu z online služeb jako Netflix nebo Amazon a řešíte, zda a proč si pořizovat další? Nedávná studia v USA prokázala, že každou z hlavních služeb používají uživatelé jinak. A ne vždy to jde naproti tomu, co by si přáli samotní majitelé služeb. Ti se sice snaží ohromit svými novinkami, ale studia tvrdí něco jiného.

Netflix slaví dva roky v Česku. Má důvod?
Netflix slaví dva roky v Česku. Má důvod?
05.01.2018 | Streaming novinky

Zítra to budou dva roky, co Netflix zahájil celosvětovou expanzi a dostal se tak i do Česka. Co se změnilo od té doby, kolik titulů Netflix aktuálně nabízí a kolik z nich má české titulky nebo dabing? Ohlédli jsme se za dvěma roky působení Netflixu u nás a zkusili odhadnout, kdy se dočkáme plné lokalizace.

Velké povánoční slevy na iTunes
Velké povánoční slevy na iTunes
27.12.2017 | Streaming novinky

Výprodeje po Vánocích se letos netýkají jen oblečení či elektroniky, ve velkém pojal slevy také Apple a zlevnil výrazně skoro 300 filmů ve své nabídce. Za 99 Kč teď můžete koupit v HD pecky typu Matrix, Příchozí, Mad Max, novou Knihu džunglí či Krásku a zvíře, za 149 Kč je třeba každý díl Mission: Impossible, Indiana Jonese nebo Star Trek. Ostatně mrkněte do našeho hlídače slev.