FB pixel TP pixel
Velkolepý trailer Rodu draka odhaluje občanskou válku. Čeká nás obří řež © HBO Max

Velkolepý trailer Rodu draka odhaluje občanskou válku. Čeká nás obří řež

HBO po úvodní epizodě spin-offu Hry o trůny s názvem Rod draka ukázalo i nový majestátní trailer, který ukazuje občanskou válku mezi Targaryeny. Epické záběry na draky střídají pletichy i dramatické momenty.

23. 8. 2022 17:00 | Filmové novinky

Rod draka je pro HBO největší událostí letošního podzimu, a tak nepřekvapí, že marketingová kampaň i po úvodní epizodě jede naplno. HBO nyní odhalilo i trailer na následující epizody, v němž vidíme i počátek občanské války mezi Targaryeny. Nouze samozřejmě není o epické momenty plné draků, bitev a peprných dialogů mezi targaryenskými příbuznými, kteří se perou o Železný trůn a postupně svůj rod přivedou ke zkáze. Nové epizody budeme sledovat každé pondělí.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame
Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame
23.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Amazon odhalil zřejmě definitivní velkou upoutávku na seriálového Pána prstenů. Ukazuje v ní snad všechny stěžejní postavy. Malinko ale chybí opravdu majestátní bitevní momenty.

Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
23.08.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Předplatitelé streamovací služby Disney+ budou určitě s nadšením vyhlížet 8. září. Disney si pro ně totiž připravil v rámci akce pojmenované Disney+ Day hromadu skvělých premiér, z nichž by si měl vybrat každý. Vrátí se dokonce i Obi-Wan Kenobi!

Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
22.08.2022 14:15:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu mají od spuštění Disney Plus hodně velké žně. Neuplyne měsíc, aby se na streamovací službě neobjevila nějaká nová marvelovka. Ať už je to seriál či filmový megahit. Nyní se na vstup do online prostoru chystá Thor: Láska jako hrom, což bude teprve trhák!

Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity
Je to tady! HBO ukázalo první záběry z The Last of Us a další očekávané hity
22.08.2022 10:10:00 | Filmové novinky

HBO v novém velkolepém traileru na chystané seriálové hity předvedlo celou řadu návratů i novinek. Ten největší kousek si ale nechalo až na úplný konec. Dočkali jsme se totiž prvních záběrů z herní adaptace The Last of Us. A fanoušci půjdou po zhlédnutí do kolen.