FB pixel TP pixel
Co znamená potitulková scéna druhého Venoma? Tom Hardy otřese Marvelem © Sony Pictures

Co znamená potitulková scéna druhého Venoma? Tom Hardy otřese Marvelem

Druhý Venom sice neposbíral úplně nejkladnější recenze, v tržbách se mu ale velice daří a už teď je jasné, že snímek Andyho Serkise nebude v pavoučím vesmíru studia Sony Pictures poslední. Pojďme se podívat, kterým směrem se Sony vydá ve svých budoucích projektech.

Zajímavosti

Po úspěšné trilogii Sama Raimiho a ne zas tak úspěšných snímcích ze série The Amazing Spider-Man Sony před několika lety spojilo síly s Disneym a Spider-Mana poslalo do filmového světa v rámci vesmíru MCU. Spideymu se dařilo a Sony z jeho dvou sólovek získalo značný podíl, což vyústilo v další snahu vybudovat vlastní vesmír postavený na marvelovských postavách, který by mohl koexistovat s MCU. A zdá se, že i tento risk vyšel. Oba dva dosavadní filmové projekty z tohoto vesmíru, tedy Venom a Venom 2: Carnage přichází, slavily v kinech úspěch a fanoušci opěvují Toma Hardyho v roli oblíbeného symbiotického antihrdiny. A zdá se, že konec druhého jmenovaného filmu naznačil další směřování celé série.

Co znamená potitulková scéna druhého Venoma? Tom Hardy otřese Marvelem © Sony Pictures

Potitulková scéna druhého Venoma

Na samém konci Serkisova filmu Eddie sleduje televizi, když tu náhle dojde k jakémusi záblesku. Na obrazovce se pak objeví J. Jonah Jameson z internetového portálu DailyBugle.net (opět v podání skvělého J.K. Simmonse) a informuje o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda. Eddie se zvedne z postele a Venom olíznutím obrazovky naznačí, že má na pavouka trochu pifku. Jelikož se na tvorbě této scény se Serkisem a scenáristkou Kelly Marcel podílel i marvelovský producent Kevin Feige, je téměř jisté, že záblesk představoval Strangeovu změnu reality a otevření Multivesmíru, ke kterému dojde v letošním filmu Spider-Man: Bez domova. Ukáže se tedy Venom už v tomto projektu? Už nějakou dobu víme, že do filmu zavítají Alfred Molina a Jamie Foxx, kteří si zahrají Docka Ocka a Electra, jež oba ztvárnili v dřívějších pavoučích filmech, angažmá Toma Hardyho by tedy tak velkým překvapením nebylo.

Co znamená potitulková scéna druhého Venoma? Tom Hardy otřese Marvelem © Sony Pictures

Další plánované projekty

Sony Pictures má ve Venomovi a dalších marvelovských postavách filmovou sérii se slušným potenciálem. Po několika odkladech na Venomy na začátku příštího roku naváže Morbius, živoucí upír, kterého si zahraje Jared Leto. Vzhledem k tomu, že Morbia v jeho sólovce doplní i Vulture v podání Michaela Keatona, se dá očekávat, že i tento snímek bude nějak provázán s MCU. Dalším plánovaným projektem je Kraven, tedy snímek o slavném ruském lovci, jenž se snaží ulovit Spider-Mana. Jeho sólový projekt chystají scenáristé Art Marcum a Richard Wenk s režisérem J.C. Chandorem a v hlavní roli se objeví bývalý představitel rychlíka Quicksilvera Aaron Taylor-Johnson. Sony má v plánu i seriál Silk na Amazonu, nespecifikovanou dámskou sólovku od režisérky Olivie Wilde a také snímek Madame Web. A zdá se, že bychom se mohli dočkat i několikrát zrušené týmovky superpadouchů Sinister Six, kterou svého času připravoval režisér Drew Goddard. Venomem rozjetá série tedy určitě bude pokračovat ještě mnoho let začíná nabírat na zajímavých konturách.

 6 535 zobrazení  
Odhalil trailer nové Hry o trůny návrat kvality? Tohle všechno jste minuli
Odhalil trailer nové Hry o trůny návrat kvality? Tohle všechno jste minuli
12.10.2021 15:00:00 | Zajímavosti

První upoutávka na House of the Dragon představila mocné vládce, nové frakce, starobylé zbraně, komplikované rodokmeny a samozřejmě legendární ohnivé bestie, které v těchto dobách nahradily úlohu bohů.

10 žhavých kandidátů na nového Bonda: Cavill i Hemsworth mají své slabiny
10 žhavých kandidátů na nového Bonda: Cavill i Hemsworth mají své slabiny
30.09.2021 7:07:07 | Zajímavosti

Čas se nachýlil a éře jednoho Bonda odzvonilo, je tedy čas podívat se po nových tvářích, které by se mohly stát agentem s povolením zabíjet. Přinášíme výběr deseti nejžhavějších kandidátů na nového 007.

7 faktů o Eternals, které musíte znát. Co mají společného s Thanosem?
7 faktů o Eternals, které musíte znát. Co mají společného s Thanosem?
29.09.2021 7:00:00 | Zajímavosti

Snímek Eternals se blíží a už za měsíc se jej dočkáme exkluzivně v kinech. Jelikož se jedná o zcela novou partu hrdinů, kterou ve filmovém vesmíru Marvelu uvidíme, jsou její členové a jejich příběhy pro mnoho fandů velkou neznámou. Proto si pojďme představit několik základních informací.

10 šílených překvapení, které nás baví a zároveň štvou na Papírovém domu
10 šílených překvapení, které nás baví a zároveň štvou na Papírovém domu
20.09.2021 16:00:00 | Zajímavosti

Málokterý seriál nás v posledních letech zvedl ze židle jako španělský heist Papírový dům. Podívali jsme se na zoubek těm největším a nejšílenějším překvapením, která pro nás tvůrci připravili a která nás stejnou měrou iritují jako baví. Dopředu upozorňujeme na hromadu spoilerů.