FB pixel TP pixel
Nejkrvavější film Vánoc uvidíme i v Česku. Skvělý trailer láká na vraždícího Santu © CinemArt

Nejkrvavější film Vánoc uvidíme i v Česku. Skvělý trailer láká na vraždícího Santu

Hvězda Stranger Things David Harbour v předvánočním čase vstoupí do kin s drsnou komediálně akční podívanou Violent Night, v níž bude jako Santa Claus bez lítosti a ve velkém počtu kosit teroristy.

9. 10. 2022 10:30 | Filmové novinky

Pokud znáte norského režiséra Tommyho Wirkolu, určitě musíte tušit, že chystaný vánoční film Violent Night bude netradiční podívanou. Wirkola, který se proslavil zombie komedií Mrtvý sníh, akčním zpodobněním klasiky Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic a na Neflixu nedávno zazářil s bizarní černou komedií Cesta za smířením, nám nyní představí variaci na Smrtonosnou past, v níž na Štědrý den vnikne do sídla bohaté rodiny tým žoldáků a vezme všechny uvnitř jako rukojmí. V domě se ovšem k jejich smůle právě nachází Santa Claus (David Harbour), který se při roznášení dárků pokusí probíhající loupež překazit.

Jak naznačuje trailer, můžeme se těšit na velmi zábavnou akční podívanou, v níž nebude nouze o potoky krve, šíleného záporáka či drsně ceděné hlášky. Vedle Davida Harboura proslaveného především rolí šerifa Hoppera ze Stranger Things ve filmu uvidíme i Johna Leguizama, Beverly D'Angelo, Alex Hassell, Alexis Louder či Cama Gigandeta. Do českých kin vstoupí snímek 8. prosince.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejodvážnější fantasy současnosti končí! Epický trailer slibuje svatou válku
Nejodvážnější fantasy současnosti končí! Epický trailer slibuje svatou válku
07.10.2022 17:00:00 | Filmové novinky

HBO právě představilo velkolepý trailer na závěr svého fantasy seriálu Jeho temné esence, který konečně pořádně zabředne do náboženské vrstvy příběhu malé Lyry a jejích přátel.

Super Mario konečně dostal nový film. První trailer je naprosto dokonalý
Super Mario konečně dostal nový film. První trailer je naprosto dokonalý
07.10.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Animační studio Illumination spojilo síly s Nintendem a fanoušci slavného italského instalatéra Maria a jeho bráchy Luigiho se tak mohou konečně těšit na prvotřídní film ze série Super Mario Bros. A už první trailer ukazuje, že se máme na co těšit.

Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení
Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení
06.10.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci superhrdiny z Hell's Kitchen se konečně dočkali. Matt Murdock i jeho alter ego Daredevil totiž konečně vstoupili do MCU. Stalo se tak v 8. epizodě seriálu She-Hulk, která ukázala světlejší stránku slepého hrdiny.

Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
06.10.2022 12:20:00 | Filmové novinky

S blížící se premiérou dlouho očekávaného pokračování Avatar: The Way of Water byl první díl filmové série opět uveden do kin. Avatar z roku 2009 byl uveden na dva týdny na celkem 40 trzích, díky čemuž jedničce připsal dalších bezmála 57 miliónů dolarů.