FB pixel TP pixel
Veleúspěšná temná fantasy Netflixu se vrací! Trailer chrlí krev a kouzla © Netflix

Veleúspěšná temná fantasy Netflixu se vrací! Trailer chrlí krev a kouzla

Netflix konečně ukázal pořádný trailer na druhou řadu svého temného fantasy Winx Saga: Osud, který překlápí dětskou pohádku do verze pro dospělé. Nechybí tudíž kromě kouzel ani krev a hrátky se sexualitou.

24. 8. 2022 16:00 | Filmové novinky

Winx Saga: Osud sice nepatří mezi úplně top megahity Netflixu, mezi něž řadíme třeba Sandmana či Zaklínače, rozhodně ale dokáže přivábit početnou základnu především divaček, které chtějí vidět silné ženské hrdinky, jak řeší nejen kouzla a temné síly, ale samozřejmě i bolístky srdce. A přesně to tahle adaptace původně dětské látky o magických vílách nabízí v míře víc než vrchovaté. Není tudíž divu, že sledovanost byla natolik dobrá, že Netflix schválil pokračování, jehož se dočkáme již 16. září letošního roku. A jak naznačuje trailer, v kouzelné škole začne pořádně přituhovat a půjde o život.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Velkolepý trailer Rodu draka odhaluje občanskou válku. Čeká nás obří řež
Velkolepý trailer Rodu draka odhaluje občanskou válku. Čeká nás obří řež
23.08.2022 17:00:00 | Filmové novinky

HBO po úvodní epizodě spin-offu Hry o trůny s názvem Rod draka ukázalo i nový majestátní trailer, který ukazuje občanskou válku mezi Targaryeny. Epické záběry na draky střídají pletichy i dramatické momenty.

Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame
Epický trailer Pána prstenů ukazuje nové společenstvo. Fanoušky zřejmě zklame
23.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Amazon odhalil zřejmě definitivní velkou upoutávku na seriálového Pána prstenů. Ukazuje v ní snad všechny stěžejní postavy. Malinko ale chybí opravdu majestátní bitevní momenty.

Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
Disney Plus chystá na začátek září přetlak novinek. Známe je všechny
23.08.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Předplatitelé streamovací služby Disney+ budou určitě s nadšením vyhlížet 8. září. Disney si pro ně totiž připravil v rámci akce pojmenované Disney+ Day hromadu skvělých premiér, z nichž by si měl vybrat každý. Vrátí se dokonce i Obi-Wan Kenobi!

Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
Na Thora 4 už do kina nechoďte. Za pár dní bude online
22.08.2022 14:15:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu mají od spuštění Disney Plus hodně velké žně. Neuplyne měsíc, aby se na streamovací službě neobjevila nějaká nová marvelovka. Ať už je to seriál či filmový megahit. Nyní se na vstup do online prostoru chystá Thor: Láska jako hrom, což bude teprve trhák!