FB pixel TP pixel
Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem © Universal Pictures

Hororový Vlkodlak je zpět v mrazivém traileru, který se inspiroval Vetřelcem

Studio Universal tak moc nevědělo, co se svými hororovými ikonami, až se jich postupně musel chopit scenárista a režisér Leigh Whannell, který přichází s mrazivou reimaginací klasiky. Budeme se zase bát muže transformujícího se do děsivého monstra?

Filmové novinky 6. 9. 2024 20:30 | Filmové novinky

Leigh Whannell není ve světě hororu neznámé jméno. Scenárista prvního Saw si postupně vybudoval renomé šikovného režiséra, když natočil projekty Insidious 3: Počátek, Upgrade a především Neviditelný, kterým se poprvé opřel do legendárních příšer studia Universal. To bylo z hororu s Elisabeth Moss natolik nadšené, že nechalo Whannella sáhnout i na známější rodinné stříbro - Vlkodlaka. A právě ten se představil v prvním traileru.

Rovnou zapomeňte na historické zasazení a retro atmosféru Vlkodlaka z roku 2010 s Beniciem del Torem. Whannell Vlkodlaka přenáší do současnosti a opět se snaží příběh aktualizovat pro moderní publikum. U traileru zároveň pobaví pomrkávání na sérii Vetřelec. Ať už je to jen náznaky samotné příšery, tak postupným odhalováním loga v upoutávkách. Hlavní roli měl původně ztvárnit Ryan Gosling, ten se ale nakonec ujme role spoluproducenta. V ikonickou obludu se tak bude měnit méně známý Christopher Abbott, jemuž bude sekundovat Julia Garner, kterou si všichni velmi dobře pamatujeme z Ozarku od Netflixu. Premiéra se chystá na 16. ledna 2025.

Zdroj: Variety / Universal Pictures

Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři
Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři
06.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že se již brzy cesty trojice Clarkson, May a Hammond z populárních automobilových pořadů The Grand Tour a Top Gear definitivně rozejdou. Jeden z mužů nyní potvrdil to, o čem se dlouho spekulovalo. Ikonické trio bude nahrazeno.

Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
06.09.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Druhá řada historicky nejdražšího seriálu Prsteny moci, do nějž je Amazon připraven nalít až miliardu dolarů, je sotva v polovině. Zdá se však, že má Amazon problém nejen s kreativní kvalitou seriálu, ale i odlivem diváků. Sliby tvůrců totiž více než polovina sledujících první řady nezbaštila a tu druhou si už vůbec nepustila.

Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
06.09.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu je právě k vidění akční revenge thriller Rebel Ridge o americkém mariňákovi bojujícím s korupcí a násilím na maloměstě. Kritici jsou z novinky nadšeni a vyzdvihují napínavou akci, propracované postavy a silný společenský komentář.

Autor Hry o trůny naštval HBO. Zveřejnil ostrou kritiku Rodu draka a reakce přišla okamžitě
Autor Hry o trůny naštval HBO. Zveřejnil ostrou kritiku Rodu draka a reakce přišla okamžitě
05.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

George R.R. Martin je známý jako někdo, kdo nemá problém upřímně říct, že někdo adaptaci jeho knih zbabral. Proto se ve svém posledním blogu (který však následně raději smazal) rozhodl na rovinu napsat, co všechno se podle něj v 2. řadě Rodu draka nepovedlo. Varoval rovněž, že ve 3. a 4. řadě nás čeká víc „toxických“ změn.