FB pixel TP pixel
Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů © Netflix

Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů

Netflix právě vydal mimořádně zábavný trailer k chystané válečné černé komedii Krev a zlato, která nezapře svou inspiraci Tarantinovými Hanebnými pancharty. Těšit se můžeme na luxusní vizuál a zabíjení nacistů ve velkém.

2. 5. 2023 15:30 | Filmové novinky

Pokud nemáte problém se zabíjením nácků ve zpomalených záběrech ani s vyšší porcí brutality, pravděpodobně by se vám mohlo líbit komediální drama z druhé světové války Krev a zlato. To vypráví příběh německého dezertéra Heinricha (Robert Maaser) a odvážné farmářky Elsy (Marie Hacke), kteří jsou v posledních dnech války vtaženi do boje proti esesákům prahnoucích po ukrytém židovském pokladu.

Trailer k černé komedii režiséra Petera Thorwartha, který už pro Netflix natočil obstojnou upířinu Krvavě rudé nebe, láká na retro vizuál, litry krve a uspokojující zabíjení nacistů na nejrůznější způsoby. Krev a zlato se mimo jiné natáčel i v České republice a znalí možná rozpoznají lokace jako Točník, Údolí ticha, Nižbor, Lišná, Křivoklát, Karlův Dvůr nebo Výsluní, kde filmaři využili místní kostel a zabrali půlku města. Válečná novinka bude dostupná na Netflixu od 26. května.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Maniakální Kozub bere Netflix útokem. Na dvě české komedie a akční novinku ale nestačí
Maniakální Kozub bere Netflix útokem. Na dvě české komedie a akční novinku ale nestačí
01.05.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Štěpán Kozub v posledních týdnech slavil na Netflixu úspěch s dramatem Spolu. Nyní se vrací s ještě temnějším příběhem, který se pomalu prodírá žebříčkem nejúspěšnějších titulů streamovací služby. Na české komedie ale zatím nemá.

Z HBO v dubnu zmizelo přes 70 filmů. Včetně sci-fi a akčních hitů
Z HBO v dubnu zmizelo přes 70 filmů. Včetně sci-fi a akčních hitů
01.05.2023 13:30:00 | Filmové novinky

HBO má za sebou další masivní čistku titulů ze své nabídky. V průběhu měsíce dubna katalog prořídl o více než 70 starších titulů, které čítají velké velké blockbustery i festivalovou kvalitu.

Ant-Man 3 konečně míří na Disney Plus. Za čekání nabídne speciální verzi
Ant-Man 3 konečně míří na Disney Plus. Za čekání nabídne speciální verzi
30.04.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Disney konečně odtajnil datum uvedení posledního Ant-Mana s podtitulem Quantumania na své vlastní streamovací službě. Dá se tedy odhadnout, jaká bude další strategie studia v případě dalších velkých filmů.

Nové postapokalyptické sci-fi Netflixu hýří strhující akcí jako ze Šíleného Maxe
Nové postapokalyptické sci-fi Netflixu hýří strhující akcí jako ze Šíleného Maxe
30.04.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal ukázku k novému dystopickému seriálu z Jižní Koreje Rytíř v černém. Ve variaci na Šíleného Maxe se můžeme těšit na působivé obrazy zdevastovaného Soulu, automobilové honičky v písečných dunách a nehostinnou pouštní krajinu.