FB pixel TP pixel
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo zveřejnil nabídku filmů na nový týden © TMDB

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo zveřejnil nabídku filmů na nový týden

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo před dvěma týdny spustil akci, kdy každý týden od 17.00 uveřejňuje na svém profilu jeden oblíbený český film denně. Nyní známe nabídku pro druhý dubnový týden.

České novinky 6. 4. 2020 13:00 | České novinky

Boj s (koro)nudou vstupuje do dalšího týdne

Společnost AQS, a.s., pod kterou spadají distribuční společnosti Bioscop a Magic Box, před dvěma týdny zahájila denní příděl českých filmů na YouTube kanále Filmy česky a zadarmo. Každý všední den od 17.00 tak na tomto kanále přibývá jeden oblíbený český film zcela zdarma, jenž je umožněn k přehrání po dobu 30 dní. Během dvou týdnů přibyly tyto tituly:

V novém týdnu od 6. do 10. dubna se dočkáme níže uvedených filmů, z nichž některé mají na sobě cejch oscarových nominací a v případě Koljy dokonce i výhru. Kolja byl rovněž před pár týdny zvolen Sdružením českých filmových kritiků nejlepším českým porevolučním filmem.

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo původně počítal se třemi týdny koronavirových opatření, během nichž by divákům každý všední den přinášel oblíbené české snímky. Uvidíme tedy, zda tato "akce proti nudě" skončí s Velikonoci podobně jako restriktivní opatření státu, jež se mají postupně rozvolňovat.

 2 206 zobrazení   5 se líbí
PODCAST: Koronavirus vs. streamovací služby + dubnové hity Netflixu a HBO
PODCAST: Koronavirus vs. streamovací služby + dubnové hity Netflixu a HBO
03.04.2020 14:00:00 | České novinky

V novém více než hodinovém podcastu jsme se po dvou týdnech znovu vrátili ke koronaviru a jeho dalším dopadům na svět filmu. Pandemie již totiž začala negativně působit i na streamovací služby, které mimo jiné snížily svou kvalitu. Zároveň doporučujeme dubnové hity!

Malá kina se koronaviru nebojí a přesunula se online. Podpořte je!
Malá kina se koronaviru nebojí a přesunula se online. Podpořte je!
01.04.2020 15:00:00 | České novinky

Zatímco velké multiplexy s nástupem vládních nařízení o uzavření provozoven zavřely na neurčito dveře a čekají, malá kina se dokázala přizpůsobit. Iniciativy Vaše kino a Moje kino LIVE ukazují, jak svým divákům dopřát zážitek i z domova

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden
30.03.2020 | České novinky

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo minulý týden spustil akci, kdy každý týden od 17.00 uveřejňuje na svém profilu jeden oblíbený český film denně. Po Pelíšcích, Samotářích či Fair Play nyní známe i nabídku pro první dubnový týden.

Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
27.03.2020 | České novinky

Filmaři nejsou jediní, kdo to v době koronaviru nemá lehké. I divadelníci potřebují z něčeho žít a dostat svá díla k divákům, kteří náhle museli opustit hlediště. Proto se hromadně přesouvají online.