FB pixel TP pixel
Zaklínačův zrušený seriál ožívá. Netflix uvede osekanou verzi Potkanů © Netflix

Zaklínačův zrušený seriál ožívá. Netflix uvede osekanou verzi Potkanů

Natáčení čtvrté řady Zaklínače je v plném proudu, ale osud seriálového prequelu o zlodějské bandě Potkani zůstává nejistý. Projekt, který původně vznikal jako limitovaná série, prý vyjde jako samostatný film nebo bude integrován do čtvrté řady. Jaké jsou plány Netflixu?

Filmové novinky 12. 7. 2024 17:15 | Filmové novinky

V dubnu se objevila informace, že se Netflix rozhodl zrušit připravovaný seriálový spin-off Zaklínače. Ten měl sledovat osud Potkanů – skupiny mladých zlodějů a lupičů, u nichž později našla Ciri při útěku před pronásledovateli útočiště. Nejprve bylo zkráceno plánované půlroční natáčení na dva měsíce, aby v Netflixu po zhlédnutí záběrů prvních dvou epizod raději celý seriál odpískali. Nedávno ale příběh Potkanů nabral nový vývoj, když se zástupci Netflixu rozhodli natočené záběry využít. Nakonec by měla vyjít o Potkanech speciální epizoda, která dorazí buď jako samostatný film, nebo by mohla být integrována do čtvrté řady Zaklínače.

Režisérka Mairzee Almas tyto úvahy potvrdila, když na svém LinkedIn profilu zařadila do svého portfolia režii speciální epizody s názvem The Rats. Podobné informace již loni potvrdila i castingová režisérka Sophie Holland, která zmínila speciální epizodu ve čtvrté řadě, která prozkoumá zcela novou skupinu postav. Konečné rozhodnutí o osudu epizody s Potkany padne pravděpodobně až po natočení 4. řady Zaklínače, když bude jasné, jak bude zapadat do konceptu celé série. Pokud se Netflix rozhodne epizodu uvolnit samostatně, mohla by vyjít jako lákadlo krátce před čtvrtou řadou. Bez ohledu na to, jak se situace vyvine, fanoušci Zaklínače by se Potkanů v nějaké podobě měli dočkat. Letos navíc mohou letos očekávat animovaný spin-off s názvem The Witcher: Sirens of the Deep, na kterém pracuje jihokorejské studio Mir, které stojí i za prequelem Zaklínač: Vlčí sen z roku 2021.

Zdroj: Redanian Intelligence

Černý Kapitán Amerika sestřeluje stíhačky v akcí nabitém traileru problematické Marvelovky
Černý Kapitán Amerika sestřeluje stíhačky v akcí nabitém traileru problematické Marvelovky
12.07.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Marvel si dal po posledních neúspěších svých seriálů a filmů pauzu a s blížící se premiérou filmu Deadpool a Wolverine servíruje velký návrat Kapitána Ameriky. Jenže ten už dávno není Stevem Rogersem. Novým lídrem se stává Sam Wilson a kromě sestřelování stíhaček se budou řešit na Ameriku velmi cílená témata rasismu.

Vyšehrad 2 v prvním videu. Nekorektní Lavi v pokračování nejúspěšnějšího filmu roku 2022
Vyšehrad 2 v prvním videu. Nekorektní Lavi v pokračování nejúspěšnějšího filmu roku 2022
11.07.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Největší český hit roku 2022 se vrací! Fotbalový génius Julius Lavický už totiž řádí v pokračování megahitu Vyšehrad. To hodlá první díl trumfnout úplně ve všem. Tvůrci nyní odhalili první video, v němž slibují setrvat u nekorektního humoru.

Sci-fi megahit Netflixu se vrací v prvním traileru! Dystopická Díra slibuje zvrácený horor
Sci-fi megahit Netflixu se vrací v prvním traileru! Dystopická Díra slibuje zvrácený horor
11.07.2024 16:25:00 | Filmové novinky

Už jsou to více než 4 roky, co diváky Netflixu ohromila dystopická sci-fi Díra, která se stala doslova přes noc globálním fenoménem. Jeden z nejúspěšnějších projektů streamovací služby nyní dostal pokračování a o násilí, krev a hororové noční můry nebude nouze.

Ďábel nosí Pradu dostane pokračování s hvězdami. Na Netflixu a spol. je komedie stále hitem
Ďábel nosí Pradu dostane pokračování s hvězdami. Na Netflixu a spol. je komedie stále hitem
11.07.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Jak ukázal nedávný úspěch hitovky S tebou nikdy, romantická komedie rozhodně není mrtvým žánrem. Naopak jde o typ filmů, po kterých je momentálně hlad, což naznačuje i připravovaný návrat jednoho z nejlepších romcomů tohoto tisíciletí.