FB pixel TP pixel
Známe datum premiéry Snyderovy verze Ligy spravedlnosti © TMDB

Známe datum premiéry Snyderovy verze Ligy spravedlnosti

Jeden z mála aktivních uživatelů sociální sítě Vero, režisér Zack Snyder, potvrdil, že jeho čtyřdílná minisérie Zack Snyder's Justice League je v podstatě hotova a potvrdil, že se jí dočkáme dříve, než se původně předpokládalo. Na HBO Max a v některých kinech se totiž objeví už v březnu.

Filmové novinky

Režisér Zack Snyder se proslavil snímkem Úsvit mrtvých v roce 2004, následně se ale pustil primárně do tvorby komiksových adaptací a mnohé fanoušky si získal svým osobitým stylem, jenž představil v 300: Bitvě u Thermopyl či Strážcích: Watchmenech. Ovšem, Snyderův styl plný desítek zpomalených záběrů a miliardy odkazů už patrně vyšel z módy a filmy na motivy DC z vesmíru DCEU Muž z oceli a Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti tak neslavily zrovna největší úspěch. Warneři plánovali svůj rozvětvený vesmír pořádně nakopnout týmovkou Liga spravedlnosti, kterou v letech 2015-16 opět chystal samotný Snyder, v průběhu dotáček ale režisér od projektu odstoupil, údajně kvůli úmrtí své dcery, ve skutečnosti byl ovšem vyhozen producenty a nahrazen Jossem Whedonem. Whedonova verze Ligy debutovala v kinech v listopadu 2017 a totálně propadla, což Warnery a DC Entertainment donutilo změnit strategii.

Známe datum premiéry Snyderovy verze Ligy spravedlnosti © TMDB

Fanoušci si nicméně vydupali vydání původního Snyderova cutu Ligy spravedlnosti. Původně se předpokládalo, že Snyder na dokončení této verze nebude potřebovat téměř žádné peníze, dotočení necelých pěti minut scénických soubojů a fu*kujícího Batmana ale nakonec vyšlo na 80 milionů dolarů. Plánovaných dotáček se zúčastnili například Ben Affleck, Joe Manganiello nebo kontroverzní herečka Amber Heard a výsledku jejich snažení se dočkáme na HBO Max a ve vybraných kinech. Snyderova Liga bude mít dohromady čtyři hodiny a vyjde jako čtyřdílná minisérie už v březnu 2021 a podle režiséra nás čeká i několik "potitulkových" scén, které nabídnou propojení s dalšími filmy DCEU.

 3 719 zobrazení   185 se líbí
Fantasy, thriller nebo akce. Netflix trailerově láká na své lednové hity
Fantasy, thriller nebo akce. Netflix trailerově láká na své lednové hity
15.12.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Do nového roku vstoupí Netflix opět s pestrou nabídkou titulů, s níž se bude snažit zaujmout, co nejširší okruh diváků. Těšit se můžeme na adaptaci animované fantasy Winx, mysteriózní thriller Rovnodenost či třetí řadu akčního Cobra Kaie.

Poslední šance! Zkoukněte seriálové klasiky, než z Netflixu nadobro zmizí
Poslední šance! Zkoukněte seriálové klasiky, než z Netflixu nadobro zmizí
13.12.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Tři velké popkulturní seriálové ikony setrvají v katalogu českého Netflixu pouze do konce tohoto roku. Pokud je máte ve svém watchlistu, je právě nejvyšší čas dohnat resty a dokoukat je.

Teď se podržte! Disney oznámil lavinu nových Star Wars filmů a seriálů
Teď se podržte! Disney oznámil lavinu nových Star Wars filmů a seriálů
11.12.2020 11:55:00 | Filmové novinky

Disney v prezentaci pro investory představil přes 10 nových Star Wars filmů a seriálů, které chystá v následujících letech. Potvrzeny byly dlouho spekulované projekty, představeny ale byly i úplné novinky.

Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin
Marvel představil první záběry ze seriálu s Lokim! Black Widow jde do kin
11.12.2020 11:50:00 | Filmové novinky

Zlatým hřebem Disneyho prezentace pro investory byla jeho největší dojná kráva, neboli Marvel. A Kevin Feige si připravil pěknou řádku seriálových ukázek a nových filmových oznámení.