FB pixel TP pixel
Death Behind a Curtain

Smrt za oponou

Death Behind a Curtain
Česko | 1967 | Krimi filmy | Krimi drama | 87 minut

Členové organizace pašeráků heroinu posílají novou cestou zásilku drogy z Francie do Itálie přes Švédsko, NDR a Československo. - Ve Fibichově divadle v Praze panuje před premiérou baletu nervózní atmosféra. Představení je na samém začátku přerušeno. Primabalerína Milada Havlová je nalezena mrtvá ve...

Členové organizace pašeráků heroinu posílají novou cestou zásilku drogy z Francie do Itálie přes Švédsko, NDR a Československo. - Ve Fibichově divadle v Praze panuje před premiérou baletu nervózní atmosféra. Představení je na samém začátku přerušeno. Primabalerína Milada Havlová je nalezena mrtvá ve své šatně. Z pitvy a analýzy injekční stříkačky vyplyne, že Havlová užila smrtelnou dávku heroinu. Kapitán Chrástek pověřený vyšetřováním je přesvědčen, že v jejím případě jde o vraždu. Výslechy a další pátrání odhalí v divadle nejrůznější zájmy a intriky, které by mohly být příčinou Miladiny smrti. Při prohlídce bytu Havlové je nalezen v pudru heroin. Další stopu nabídne Chrástkovi bonboniéra pro Havlovou, doručená do divadla až po její smrti. Ta zavede Chrástka do Čedoku a k Aleně Volné, průvodkyni zájezdů na Rujanu. Alena zapírá, ale poté, co se ji její společník v Německu pokusil uškrtit přizná, že vozila Havlové balíčky z NDR. Po její výpovědi je Chrástkovi jasné, že celý případ je záležitostí mezinárodní bandy pašeráků, která má spolupracovníka v divadle. Nastraží proto na vraha past, do níž se chytí choreograf Laube a jeho společník ze zahraničí.

Hrají: Miroslav Horníček, Jaroslav Satoranský, Jiří Mikota, Květa Fialová, Lenka Fišerová, Gabriela Vránová, Stanislav Šimek

Režie: Antonín Kachlík

IMDb  49 % Kinobox  57 %

Smrt za oponou online

Sledovat Smrt za oponou online můžeš na Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Smrt za oponou online, zda je ke stažení a zda má Smrt za oponou dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 22. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Smrt za oponou recenze a hodnocení

Ve filmu Smrt za oponou hrají Miroslav Horníček, Jaroslav Satoranský, Jiří Mikota, Květa Fialová, Lenka Fišerová, Gabriela Vránová, Stanislav Šimek.

Film Smrt za oponou režíruje Antonín Kachlík.

Film Smrt za oponou má 87 minut.

Film Smrt za oponou můžete vidět na Voyo.

Film Smrt za oponou je online na Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.