FB pixel TP pixel
Doomsday
Doomsday

Soudný den

Doomsday
Velká Británie | 2008 | Thrillery | Katastrofa | 105 minut

Smrtelný virus vyhladí stovky tisíc životů ve Velké Británii. Aby britská vláda zabránila dalším smrtím, rozhodne se postavit zeď, která zadrží nakažené v zemi vzniku epidemie, Skotsku. Ten, kdo se pokusí o útěk, zemře. Sama zeď je tak masivní bariérou, že se nikomu nepodaří dostat ven. Ani dovnitř!...

Smrtelný virus vyhladí stovky tisíc životů ve Velké Británii. Aby britská vláda zabránila dalším smrtím, rozhodne se postavit zeď, která zadrží nakažené v zemi vzniku epidemie, Skotsku. Ten, kdo se pokusí o útěk, zemře. Sama zeď je tak masivní bariérou, že se nikomu nepodaří dostat ven. Ani dovnitř! Skotsko bylo zavřeno před zbytkem světa – navždy… Za 25 let je virus jménem „Sekáč (Žnací stroj, Žnečka)“ úplně zapomenut. Jenže teď začal v Londýně znovu vylézat na povrch. Vláda nemá na výběr a musí za bariéru poslat elitní jednotku, jejíž úkolem je objevit práci doktora Kana, který byl už jen kousek od objevení léku na „Sekáče“. To, co je čeká za zdí je záhadou, pekelným prostředím ruien. Co objeví, však přesahuje nejdivočejší představy kohokoliv z nás

Hrají: Rhona Mitra, Bob Hoskins, Malcolm McDowell, Alexander Siddig, David O'Hara, Craig Conway, Adrian Lester

IMDb  59 % Kinobox  60 %

Soudný den online

Sledovat Soudný den online můžeš na SkyShowtime. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Soudný den online, zda je ke stažení a zda má Soudný den dabing nebo titulky.

SkyShowtime
SkyShowtime
původní znění | české titulky | český dabing | | HD kvalita | od 2. 3. 2023
Předplatné za 159 Kč nebo 219 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Soudný den novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Soudný den, které najdeš na našem webu.

12 filmů, které už zítra opustí Netflix
12 filmů, které už zítra opustí Netflix
14.11.2021 9:00:00 | Tipy na film

S polovinou měsíce Netflix tradičně opouští filmy, kterým končí licence. Pojďme se podívat, které filmy už za pár hodin na streamovací službě nenajdete.

19 skvělých filmů, které už zítra končí na Netflixu
19 skvělých filmů, které už zítra končí na Netflixu
21.04.2021 10:00:00 | Tipy na film

Odkládali jste si některé filmy z nabídky Netflixu na později? Možná se raději podívejte na náš seznam. Je totiž možné, že zítra už je v katalogu největšího streamera nenajdete!

Tajnůstkář Netflix naděluje! O víkendu přidal 23 nových filmů s češtinou
Tajnůstkář Netflix naděluje! O víkendu přidal 23 nových filmů s češtinou
25.10.2020 8:00:00 | Tipy na film

Milá překvapení od Netflixu pokračují. Navzdory tomu, že oblíbená streamovací služba ještě před pár dny anoncovala jen několik málo nových přírůstků do konce měsíce, dočkali jsme se ještě před halloweenským víkendem pořádného nášupu ve filmovém katalogu. Pojďme ho omrknout.

Soudný den zajímavosti

Rozpočet
30 000 000 $
Tržby v českých kinech
2 271 843 Kč
Návštěvnost v českých kinech
19 356 diváků

Soudný den recenze a hodnocení

Ve filmu Soudný den hrají Rhona Mitra, Bob Hoskins, Malcolm McDowell, Alexander Siddig, David O'Hara, Craig Conway, Adrian Lester.

Film Soudný den režíruje .

Film Soudný den má 105 minut.

Film Soudný den měl rozpočet 30 000 000 $.

Film Soudný den vidělo v českých kinech 19 356 diváků.

Film Soudný den můžete vidět na SkyShowtime.

Film Soudný den je online na SkyShowtime, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.