FB pixel TP pixel
Turkish for Beginners

Turecky snadno a rychle

Turkish for Beginners
Německo | 2012 | Dobrodružné filmy | 105 minut

Po nouzovém přistání v Indickém oceánu se citlivá a lehce neurotická Lena ocitne na opuštěném ostrově společně s tureckým mačem jménem Cem, jeho hluboce věřící sestrou Yagmur a koktavým Řekem Costou...\r Lena Schneiderová je prostě chudák, život pro ni totiž není žádný med. Je z něho zklamaná a trau...

Po nouzovém přistání v Indickém oceánu se citlivá a lehce neurotická Lena ocitne na opuštěném ostrově společně s tureckým mačem jménem Cem, jeho hluboce věřící sestrou Yagmur a koktavým Řekem Costou...\r Lena Schneiderová je prostě chudák, život pro ni totiž není žádný med. Je z něho zklamaná a traumatizovaná, a to především zásluhou její matky, cvokařky a věčné puberťačky, která výchovu své dcery pojala až moc benevolentně. A navíc měla tentokrát tu drzost poslat Lenu na prázdniny do jihovýchodní Asie. Leniny nejhorší obavy se stanou skutečností, když si k ní v letadle přisedne pan \splašený hormon\ Cem Öztürk. Právě tehdy se německá emancipace střetne s takzvanou tureckou \mužností\. Když si Lena myslí, že už nemůže být hůř, jejich Boeing musí nouzově přistát na otevřeném moři. Lena se tak brzy ocitne na opuštěném ostrově společně s Cemem, jeho hluboce věřící sestrou Yagmur a koktavým Řekem Costou.

Hrají: Josefine Preuß, Elyas M’Barek, Anna Stieblich, Adnan Maral, Pegah Ferydoni, Arnel Taci, Katja Riemann

Režie: Bora Dagtekin

IMDb  58 % Kinobox  56 %

Turecky snadno a rychle online

Sledovat Turecky snadno a rychle online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Turecky snadno a rychle online, zda je ke stažení a zda má Turecky snadno a rychle dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
české titulky | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 4. 1. 2023
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 249 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Turecky snadno a rychle recenze a hodnocení

Ve filmu Turecky snadno a rychle hrají Josefine Preuß, Elyas M’Barek, Anna Stieblich, Adnan Maral, Pegah Ferydoni, Arnel Taci, Katja Riemann.

Film Turecky snadno a rychle režíruje Bora Dagtekin.

Film Turecky snadno a rychle má 105 minut.

Film Turecky snadno a rychle můžete vidět na iTunes.

Film Turecky snadno a rychle je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.