FB pixel TP pixel
10 důvodů, proč milujeme Florence Pugh a vy byste měli taky © TMDB

10 důvodů, proč milujeme Florence Pugh a vy byste měli taky

Když se v roce 2016 objevila v roli chladnokrevné paní domu v Lady Macbeth, nikdo netušil, o koho se jedná, ale všem ihned přirostla k srdci. O tři roky později se Florence Pugh dočkala své první oscarové nominace a nám nezbývá než tuhle svéhlavou a talentovanou Britku víc a víc obdivovat.

Zajímavosti

Miluje psy

Florence se na svých sociálních sítích netají láskou k čtyřnohým mazlíčkům, její hnědý chlupáč Sir Albert tak zabírá velkou část jejího feedu. S partnerem hercem Zachem Braffem také adoptovali bullteriéra Billieho. Florence je velkou zastánkyní zvířecí adopce a mazlíčka by si údajně nikdy nekoupila.

Jako správná Britka se netají láskou k čaji

Yorkshire tea je směs černého čaje vyráběná firmou Bettys and Taylors od poloviny sedmdesátých let a jedná se o nejpopulárnější značku čaje v Británii. Mezi jeho milovníky se řadí právě i Florence, která s sebou vždy nosí několik sáčků, protože nikdy nevíte, kdy se naskytne na čaj správná příležitost. Čaj dokonce miluje natolik, že jej pije místo vody.

Má skvělý vztah se svou rodinou

Florence pochází z rodiny plné umělců, všichni její sourozenci studovali herectví a její bratr Toby Sebastian se dokonce objevil ve Hře o trůny. Pokud však může, nejraději tráví mladá Britka čas se svojí babičkou, od které se toho údajně naučila mnoho o životě a také sdílí stejně potrhlý smysl pro humor.

Pokud bude chtít, může vám dát pěkně po tlamě

V roce 2019 se objevila po boku Nicka Frosta a Dwayna Johnsona ve sportovní komedii Souboj s rodinou, která sledovala absurdní život jedné rodinky wrestlerů. Před kamerou v akčních scénách ji sice nakonec zaskočila dublérka, přesto ale Florence podstoupila intenzivní bojový trénink a rozhodně ji teda naštvat nechcete.

Zrovna dvakrát nemiluje sociální sítě

Přestože poměrně pravidelně sdílí střípky ze svého života na instagramovém účtu, není pětadvacetiletá blondýnka zrovna velkou fanynkou sociálních sítí. Vadí jí především přílišná vyumělkovanost a neautenticita, čehož se na jejím účtu rozhodně nedočkáte.

Zajímá se o naši planetu

Florence dlouhodobě prosazuje udržitelnější styl života, především se pak zajímá o tzv. slow fashion. Na svém účtu pravidelně sdílí tipy na zajímavé kousky z udržitelných kolekcí, a to bez jakékoliv placené spolupráce.

Je velkou pěstitelkou pokojovek

Mimo své lásky k fauně se Florence netají nani náklonností k flóře, a to především k různým druhům sukulentů. Doma má velkou kolekci drobných kaktusů, s nimiž slavila i předávání cen BAFTA a z nichž některé mají dokonce i jméno. Asi nejslavnějším členem sbírky je Gymnocalycium mihanovichii Barry, kterého málem čekal strašlivý osud. Precizně vedeným řízkováním však byl hnijící kaktus zachráněn a doteď Florence sdílí jeho další růst a pokroky.

Má tak trochu praštěný smysl pro humor

Svůj trhlý humor pravděpodobně zdědila po prarodičích a jestli je jedna věc, kterou na Florence opravdu obdivujeme, tak to, že si ze sebe dokáže udělat srandu za každých okolností. Jako třeba když zrovna zapomněla slova ke své písni nebo když se na Halloween vydala v převleku za sebe samu ve filmu Slunovrat.

Má se ráda a nenechá si do toho kecat

Po extrémně úspěšném roce 2020, kdy zářila v Malých ženách a Slunovratu, se jí začali nabídky jen hrnout. O roli v komiksovce Black Widow se ucházela např. i Emma Watson. Údajně mnoho nabídek však obsahovalo podmínku, že musí zhubnout, aby dostála hollywoodským standardům. Na ty se však Florence vykašlala se slovy, že odmítá podporovat takovou toxickou kulturu a zůstane svá za každou cenu.

Není to žádná slečinka

Ačkoliv se může zdát, že je Florence jen nějaká křehká blondýnka, opak je pravdou! Rozhodně se nebojí se pořádně nadlábnout a také se u toho zašpinit. Pokecané rukávy od omáčky, jídlo padající od pusy a obličej potřísněný vodou? Stává se nám to každému, i když to nechceme občas přiznat. Florence nám dává naději, že i s pokydanými šaty to můžeme dotáhnout do glamour videa od Vogue.

Tak co, pustíte se do nějakého filmu s Florence? A nezapomeňte, tzatziki se hodí ke všemu a ke každému britskému jídlu patří kečup!

 882 zobrazení  
Pattinsonův Batman: Co všechno víme o novém filmu s netopýřím mužem?
Pattinsonův Batman: Co všechno víme o novém filmu s netopýřím mužem?
22.06.2021 7:00:00 | Zajímavosti

Režisér Matt Reeves dokončil hlavní fázi natáčení asi nejočekávanějšího DC filmu příštích let - nové Batmanovy sólovky. Co a hlavně kdo nás v ní čeká? Shrnuli jsme vše, co zatím o nové misi slavného hrdiny víme.

Vražda ze V zajetí démonů 3 se opravdu stala. Jak případ probíhal?
Vražda ze V zajetí démonů 3 se opravdu stala. Jak případ probíhal?
13.06.2021 6:00:00 | Zajímavosti

I třetí film ze série V zajetí démonů vychází ze skutečných událostí. Tentokrát se s Warrenovými vydáme do 80. let, kdy řešili vraždu, která měla být způsobená posednutím démonem.

10 důvodů, proč je Tom Hiddleston naprosto boží
10 důvodů, proč je Tom Hiddleston naprosto boží
09.06.2021 7:00:00 | Zajímavosti

Od prvního vystoupení v roli Lokiho Tom Hiddleston uhranul miliony diváků svým herectvím i charismatem. A skvělý rozhodně nebyl jen v roli zrádného Thorova bratra. Zajímavý ovšem je i mimo filmové fikční světy.

8 důvodů, proč milujeme Madse Mikkelsena a vy byste měli taky
8 důvodů, proč milujeme Madse Mikkelsena a vy byste měli taky
26.05.2021 10:00:00 | Zajímavosti

Hluboko posazený hlas se severským přízvukem, pronikavé oči a šibalský úsměv… Řeč je samozřejmě o Madsu Mikkelsenovi, dánské super hvězdě, která se však nikdy nenechala semlít hollywoodskou mašinérií, což je jeden z důvodů, proč ho tolik milujeme. A po přečtení tohohle článku ho budete milovat taky.