FB pixel TP pixel
10 seriálů, které musíte vidět na HBO GO © TMDB

10 seriálů, které musíte vidět na HBO GO

Máte HBO GO a nevíte, co sledovat? Anebo váháte, zda si streamovací službu oblíbené kabelovky pořídit? Kromě argumentu směšné ceny jsme pro vás vybrali 10 seriálových tutovek, kvůli kterým je radost předplatné mít.

Tipy na film

Streamovací služba HBO GO dnes stojí zhruba stejně jako pár piv (resp. 129 Kč), a to by měl být sám o sobě důvod si ji předplatit. Další důvody vám dodá Honza Potměšil, který se podíval na zoubek 10 seriálům, které byste rozhodně měli vidět, pokud si HBO GO předplatíte, anebo kvůli kterým byste si tuhle službu oblíbené kabelovky prostě předplatit měli. A můžeme předem prozradit, že jsou ve výběru opravdu samé velké pecky, které vám vydají na stovky hodin dobré zábavy. Pokud se vám pak video zalíbí, určitě mu dejte na YouTube like, odebírejte nás pro další videa podobného ražení a klidně sjeďte další recenze a žebříčky, které jsme dříve vydali. Aktuálně na YouTube vychází kolem 3 videí týdně a nabízí mimo jiné exkluzivní pohled do zákulisí amerického Comic Conu v San Diegu!

 4 669 zobrazení   11 se líbí
10 filmů, pokud se chcete nechat přenést zpět do divokých 90. let
10 filmů, pokud se chcete nechat přenést zpět do divokých 90. let
19.07.2019 | Tipy na film

Do kin konečně dorazila festivalově ceněná pecka Jonaha Hilla Devadesátky. Pokud se vám tahle coming-of-age óda na dospívání skejťáků v devadesátkách líbila a navnadila vás na další filmy zasazené do éry, kdy lidi permanentně nekoukali do smartphonů a “užívali” si života analogově, máme pro vás tuto desítku!

10 nejlepších seriálových novinek první poloviny roku 2019
10 nejlepších seriálových novinek první poloviny roku 2019
17.07.2019 | Tipy na film

Šest měsíců roku 2019 je za námi, a to je ten pravý čas začít bilancovat. Mrkli jsme proto na ty nejlepší nové seriály, které nám online půjčovny naservírovaly. Ano, hledáme skutečně pouze mezi novinkami, které si můžete ihned online pustit. Ale i tak se nám podařilo vybrat bohatou nabídku s mnoha dalšími odbočkami. Pojďme na to.

Taky milujete Keanu Reevese? Těchto 10 filmů byste měli rozhodně vidět
Taky milujete Keanu Reevese? Těchto 10 filmů byste měli rozhodně vidět
15.07.2019 12:00:00 | Tipy na film

Neznámo proč, neznámo jak, Keanu Reeves se až po dlouholeté filmové kariéře stal zničehonic miláčkem filmových fanoušků a internetu obecně, oslavovaným také pro svou proklamovanou dobrosrdečnou povahu, často kontrastující s rolemi cyniků a drsňáků. Až má člověk chuť se podívat na nějaký jeho film. Protože těch filmů natočil opravdu dost, není jednoduché vybrat ty zásadní.

5 důvodů, proč začít sledovat netradiční komiksovku Doom Patrol na HBO
5 důvodů, proč začít sledovat netradiční komiksovku Doom Patrol na HBO
14.07.2019 | Tipy na film

HBO GO nedávno rozšířila svoji nabídku o další kvalitní seriál. Doom Patrol patří mezi to nejlepší, co vám může současný komiksový superhrdinský seriál nabídnout. Řekněme si o pěti důvodech, proč na něj začít koukat.