FB pixel TP pixel
3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit? © TMDB

3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?

HBO nelení a připravilo tři ambiciózní tituly: jeden koprodukční seriál a dvě minisérie. K dispozici jsou i trailery, tak si můžeme zrekapitulovat, na co se vlastně můžeme v nejbližší době těšit.

Filmové novinky
© TMDB

Mělas to vědět

The Undoing | USA | 2020 | Drama seriály | Vražda

Tento titul bude pro HBO určitě jedním z hlavních taháků jara. Velká jména jsou jak před kamerou, tak za ní. Považte, dvě hlavní herecké hvězdy jsou Nicole Kidman a Hugh Grant, vedle nich se pak objeví Donald Sutherland nebo Noah Jupe. Po práci na úspěšných Sedmilhářářkách se s Kidman znovu potká showrunner David Kelley a režie všech šesti dílů se ujme Susanne Bier, jejíž jméno po divácky úspěšné Ptačí kleci je nyní v kurzu. Minisérie je pak adaptací románu Mělas to vědět od Jean Hanff Korelitzové. Děj se točí kolem terapeutky Grace Fraser, která žije svůj vysněný život s oddaným manželem a synem. Ovšem pár týdnu před vydáním její knihy se vše převrátí vzhůru nohama: proběhne násilná vražda, její manžel zmizí a série odhalení zpochybní vše, co si myslela, že o něm ví.
Premiéra na HBO GO: květen

 74 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Očekávaná novinka HBO, ve které hvězdné obsazení (Nicole Kidman, Hugh Grant) vede scenárista Sedmilhářek a režisérka Susanne Bier.

Sledovat Online na HBO Max  HBO Max | české titulky | český dabing | nové díly od 25. 10. 2020

Nula nula nula

Od spisovatele Roberta Savianiho, který je znám především pro vykreslení neapolského mafiánského prostředí v románu Gomora, se HBO rozhodla zadaptovat jeho další knihu Nula nula nula. Saviano se v ní tentokráte snaží pokrýt mezinárodní obchod s kokainem, který je výrazným zdrojem příjmů mafiánských kruhů. V seriálu tak uvidíme detailně popsanou celou cestu od pěstování, zpracování, přepravy, přeprodeje až po konzumaci napříč Mexikem, USA, rovníkovou Afrikou, Evropou i Asií. Název je pak odvozen od potravinářského označení nejkvalitnější mouky jako 000, kdy nula nula nula je pak logické odvození pro nejčistší a nejkvalitnější kokain. V této italsko-americké koprodukci pak uvidíme například Gabriela Byrnea nebo Danea DeHaana.
Premiéra na HBO GO: 15. února

Spiknutí proti Americe

Tato minisérie je opět adaptací, tentokráte románu Spiknutí proti Americe od slavného amerického spisovatele a držitele mnoha prestižních ocenění Philipa Rotha. V populárním žánru alternativní historie se v prezidentských volbách utkají Franklin D. Roosevelt a slavný letec, který v roce 1927 jako první přeletěl Atlantik Charles A. Lindbergh. Druhý jmenovaný nakonec vyhraje a my můžeme sledovat naplnění jeho programu pronacistické politiky a důsledného izolacionismu. I u tohoto projektu můžeme vysledovat velké ambice, které s sebou vždy nese jméno Davida Simona, který za seriálem stojí a který se spolupodílel na peckách jako The Wire - Špína Baltimoru nebo Najděte mi hrdinu. Herecky je to také velmi silně obsazený projekt: Winona Ryder, Zoe Kazan nebo John Turturro .
Premiéra na HBO GO: 18. března

 5 732 zobrazení   13 se líbí
Filmtoro
PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
14.02.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Natáčení snímku The Batman je v plném proudu a režisér Matt Reeves tak konečně oficiálně představil podobu nového Temného rytíře, jehož si zahraje Robert Pattinson. Vedle toho známe i podobu dalšího Batsignálu, jenž zveřejnil na sociálních sítích Gordonův představitel Jeffrey Wright.

Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
Líbí se vám Zámek a klíč? Netflix předběžně chystá 2. řadu
11.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Strategie Netflixu je zřejmá. Nové značky v podobě filmů a seriálů, které lákají nové předplatitele. Tou nejnovější je komiksová adaptace Zámku a klíče, která má našlápnuto na pokračování.

Domluveno! Přátelé se vrátí ve speciálu na HBO a herci dostanou tučné šeky
Domluveno! Přátelé se vrátí ve speciálu na HBO a herci dostanou tučné šeky
09.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Nová streamovací služba HBO Max neponechává nic náhodě a svůj start kromě nákupu původních 10 řad Přátel korunuje nostalgickou sešlostí se všemi hlavní herci série.

První reakce: Zámek a klíč je zdařilou adaptací, budeme se bát i smát.
První reakce: Zámek a klíč je zdařilou adaptací, budeme se bát i smát.
06.02.2020 | Filmové novinky

Tento pátek Netflix zpřístupní očekávanou hororovou fantasy Zamek a klíč. Pojďme se podívat na první zveřejněné dojmy a zjistit, jestli seriál dostojí nadějím fanoušků a jestli má potenciál přivábit neznalé předlohy.