FB pixel TP pixel
Nová sci-fi řežba s dinosaury se blíží. Trailer slibuje prehistorického Predátora © Sony Pictures

Nová sci-fi řežba s dinosaury se blíží. Trailer slibuje prehistorického Predátora

Prvotřídní hororoví tvůrci spojili síly, rozhodli se vykročit z komfortní zóny a nabídnout divákům velkolepé akční sci-fi 65, které se objeví v kinech už 16. března.

27. 1. 2023 17:34 | Filmové novinky

Scott Beck a Bryan Woods mají za sebou úspěšný komorní horor Tiché místo, Sam Raimi se svou produkční společností Ghost House Pictures má zase na kontě tituly jako Smrt ve tmě nebo 30 dní dlouhá noc. Logickým výsledkem tohoto spojení by byl další horor, místo toho ale do kin dorazí epické akční sci-fi s dinosaury.

Kapitán v podání Adama Drivera totiž havaruje na neznámé planetě plné tajemných vetřelců… brzy se ale planeta ukáže ne tak úplně neznámá, jde totiž o Zemi, jen před 65 milióny let a tajemní predátoři jsou ve skutečnosti dinosauři v největším rozpuku. Začíná tak boj o přežití a dlouhá cesta za záchrannými moduly.

Trailer se s ničím nemaže a napovídá, že 65 bude vskutku přímočarou akční zábavou bez twistů a zbytečného mudrování. Adam Driver má jako vždy charismatu na rozdávání a zajímavě vypadá i potenciální Driverova otcovsko-dcerovská dynamika s jedinou další přeživší v podání dospívající Ariany Greenblatt, která je jednou z vycházejících hvězd Hollywoodu. Trailer napovídá, že se nedočkáme jen zlatého věku dinosaurů. Množství vulkanických erupcí a dštícího ohně totiž napovídá, že bychom možná mohli být svědky i jejich zániku. Uvidíme, zda budou mít tvůrci odvahu přepisovat dějiny planety Země… Rozhodně se ale těšíme víc, než na další oživení Jurského parku.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Seriálové zářezy u HBO nekončí. Rozlučte se s dvěma komiksovými hity
Seriálové zářezy u HBO nekončí. Rozlučte se s dvěma komiksovými hity
27.01.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Minulý týden jsme informovali o konci teenagerského vztahového seriálu Super drbna od HBO. Stejná stanice nyní ohlásila, že ukončuje své dvě komiksové pecky Titans a Doom Patrol, které si u kritiků i diváků drží vysoké hodnocení.

Druhý díl The Last of Us měl začít děsivou smrtí. Tvůrci odhalili krutou minulost Tess
Druhý díl The Last of Us měl začít děsivou smrtí. Tvůrci odhalili krutou minulost Tess
26.01.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci hitového seriálu The Last of Us v podcastu věnovanému tomuto zombie thrilleru prozradili, že měli pro postavu Tess přichystanou drsnou podzápletku, která měla její příběh učinit vrstevnatější a dojemnější.

Netflix chystá návrat původních Strážců vesmíru. První záběry jsou plné nostalgie
Netflix chystá návrat původních Strážců vesmíru. První záběry jsou plné nostalgie
25.01.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix a společnost Saban, která vlastní práva na sérii Power Rangers, chystají neuvěřitelný dárek pro fanoušky původních Strážců vesmíru. Milované postavy se ku příležitosti 30. výročí vrátí ve speciální epizodě, v níž budou opět bojovat se zlem. A z první ukázky je jasné, že nostalgie bude maximální. Morfujeme!

Survivor se vrací a zkusí být drsnější. Voyo ho nabízí exkluzivně dřív
Survivor se vrací a zkusí být drsnější. Voyo ho nabízí exkluzivně dřív
25.01.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Populární reality-show TV Nova Survivor se po krátké pauze vrací s druhou řadou. Tentokrát pošle do divočiny týmy Hrdinů a Rebelů, kteří se porvou o 2 500 000 korun.