FB pixel TP pixel
Seriálové zářezy u HBO nekončí. Rozlučte se s dvěma komiksovými hity © HBO Max / Netflix

Seriálové zářezy u HBO nekončí. Rozlučte se s dvěma komiksovými hity

Minulý týden jsme informovali o konci teenagerského vztahového seriálu Super drbna od HBO. Stejná stanice nyní ohlásila, že ukončuje své dvě komiksové pecky Titans a Doom Patrol, které si u kritiků i diváků drží vysoké hodnocení.

27. 1. 2023 16:05 | Filmové novinky

Po loni dokončené fúzi společností Warner Bros a Discovery došlo ke známému razantnímu šetření, které postihlo mnoho projektů, jenž se vedení jevily jako nerentabilní. Kvůli restrukturalizací byli propouštěni zaměstnanci, rušeny filmy, seriály či rovnou celá oddělení. Přestavba společnosti do finančně udržitelného modelu pokračuje i v novém roce. Minulý týden to odnesl restart populárního seriálu Super drbna, nyní to schytaly dva diváky i kritiky skvěle hodnocené komiksové seriály z dílny DC - Doom Patrol a Titans.

Server Hollywood Reporter potvrdil, že Titans i Doom Patrol letos oficiálně skončí po své čtvrté sérii. Tvůrci obou projektů prý o ukončení seriálů dopředu věděli, takže pro fanoušky může být mírnou útěchou, že snad neskončí neuspokojivým cliffhangerem, ale oba budou řádně zakončeny. Po odvysílání prvních polovin svých 4. řad mají Titáni i Doom Patrol přestávku. Druhé poloviny, které zakončí pouť těchto seriálů, by pak měly být odvysílané během letošního roku, přesné datum ovšem ještě uvedeno nebylo. Doom Patrol je v Česku dostupný na HBO Max, Titáni jsou k dostání na Netflixu.

Zdroj: ScreenRant

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Druhý díl The Last of Us měl začít děsivou smrtí. Tvůrci odhalili krutou minulost Tess
Druhý díl The Last of Us měl začít děsivou smrtí. Tvůrci odhalili krutou minulost Tess
26.01.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Tvůrci hitového seriálu The Last of Us v podcastu věnovanému tomuto zombie thrilleru prozradili, že měli pro postavu Tess přichystanou drsnou podzápletku, která měla její příběh učinit vrstevnatější a dojemnější.

Netflix chystá návrat původních Strážců vesmíru. První záběry jsou plné nostalgie
Netflix chystá návrat původních Strážců vesmíru. První záběry jsou plné nostalgie
25.01.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix a společnost Saban, která vlastní práva na sérii Power Rangers, chystají neuvěřitelný dárek pro fanoušky původních Strážců vesmíru. Milované postavy se ku příležitosti 30. výročí vrátí ve speciální epizodě, v níž budou opět bojovat se zlem. A z první ukázky je jasné, že nostalgie bude maximální. Morfujeme!

Survivor se vrací a zkusí být drsnější. Voyo ho nabízí exkluzivně dřív
Survivor se vrací a zkusí být drsnější. Voyo ho nabízí exkluzivně dřív
25.01.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Populární reality-show TV Nova Survivor se po krátké pauze vrací s druhou řadou. Tentokrát pošle do divočiny týmy Hrdinů a Rebelů, kteří se porvou o 2 500 000 korun.

Seriál The Last of Us měl vzniknout i jako epický velkofilm. Výsledek bychom nenáviděli
Seriál The Last of Us měl vzniknout i jako epický velkofilm. Výsledek bychom nenáviděli
25.01.2023 16:40:00 | Filmové novinky

V roce 2013 vyšla videohra studia Naughty Dog The Last of Us a stala se téměř ihned kultovní záležitostí. Není tak divu, že se o látku začala zajímat filmová studia. Ještě než nás emocionálně rozsekal tvůrce populárního Černobylu Craig Mazin, měl apokalyptický příběh Joela a Ellie dostat hodně odlišnou podobu.