FB pixel TP pixel
Největší emoce od Pomsty Sithů! Trailer Ahsoky odhalil účast Anakina Skywalkera © Lucasfilm

Největší emoce od Pomsty Sithů! Trailer Ahsoky odhalil účast Anakina Skywalkera

Kdo by byl řekl, že se 15 let od startu seriálu Klonové války dočkáme momentu, kdy bude Hayden Christensen jako mistr Skywalker mluvit se svou padawankou Ahsokou Tano. Nový trailer očekávaného seriálu Ahsoka však plní fanouškům sny a je z toho emocionální jízda.

Filmové novinky

Když Klonové války před 15 lety představily postavu Ahsoky Tano, která se stala v průběhu konfliktu Republiky a Separatistů padawankou Anakina Skywalkera, ne každý z toho měl radost. Někomu vadila její počáteční otravnost, jiným zase až dětinské hašteření mistra a učednice, v němž nechyběly urážky jako „Štěkna“ a „Skája“. Z Ahsoky ale v průběhu Klonových válek vyrostla jedna z nejlepších bojovnic řádu, její vztah s Anakinem patří to nejkomplexnější a nejsmutnější, co fanoušci Star Wars kdy viděli, a její rozkol s řádem Jediů v páté řadě seriálu je jedním z nejdrásavějších momentů, které sága George Lucase přinesla. A co teprve finále 7. řady, které končí paralelně s Pomstou Sithů a přináší depresivní deku s ještě větší intenzitou než závěrečná část prequelové trilogie.

A právě tyhle emoce nový trailer seriálu Ahsoka těží naprosto dokonale, když hned v úvodu padouch Baylan připomene, že celý řád znal Anakina Skywalkera, jen někteří se ale dožili jeho pádu a toho, čím se nakonec stal. Ahsoka samotná pak připomíná svůj odchod od Anakina i Jediů (svou účast v bitvě o Mandalore ale nezmiňuje), a pak to teprve přijde. Hayden Christensen je zpátky! Zatím pouze v hlasové podobě, je to ale úplně poprvé v historii Star Wars, kdy původní představitel Anakina mluví s Ahsokou a má k ní motivační tréninkový proslov, který značně upomíná na fantastickou tréninkovou sekvenci ze seriálu Star Wars: Příběhy rytířů Jedi, kde Ahsoku vystavil jednotce Kapitána Rexe. Trailer tak de facto potvrzuje, o čem se delší dobu mluví, a to, že nás flashback zanese zpět do středu boje klonů o osud Galaktické republiky, kde budeme svědky živého setkání Anakina a Ahsoky. Což je něco, v co fanoušci roky jen tajně snili a Dave Filoni zjevně po epickém návratu Luka Skywalkera v druhé řadě Mandaloriana hodlá opět plnit sny. Připravte si kapesníky, první dvě epizody startují už 23. srpna na Disney Plus.

Zdroj: Lucasfilm / Disney Plus

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Tragédie jménem Flash: Propadák roku porazil v tržbách jen jediný film od Marvelu
Tragédie jménem Flash: Propadák roku porazil v tržbách jen jediný film od Marvelu
11.08.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Cesta rychlonohého Flashe v kinech je víceméně ukončena. Jeho tragické finanční výsledky podtrhuje fakt, že dokázal v tržbách porazit pouze jediný film od Marvelu.

Trikaři mají Marvelu plné zuby. Konečně se otrokářskému molochu postavili
Trikaři mají Marvelu plné zuby. Konečně se otrokářskému molochu postavili
10.08.2023 18:20:00 | Filmové novinky

Už rok se v hollywoodských kuloárech mluví o přetížení trikařských studií, která řeší nekonečný zástup trikově náročných blockbusterů a permanentně nestíhají svou práci odbavit v nejvyšší kvalitě. A přetlak nových seriálů od Marvel ničemu nepomohl. Nyní mají trikaři svého zneužívání plné zuby.

Rychle a zběsile 10 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Rychle a zběsile 10 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
09.08.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Dominic Toretto a jeho banda si v kinech vyjezdili 700 milionů dolarů a nyní konečně hodlají bavit i ty, kteří se do setmělých sálů nevydali. Postaví se jim šílený Jason Momoa, který rozjede obrovskou destrukci.

Nejočekávanější thriller Netflixu vám už v traileru vyrazí dech. Napětí by se dalo krájet
Nejočekávanější thriller Netflixu vám už v traileru vyrazí dech. Napětí by se dalo krájet
09.08.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Ne všechny své velké hity Netflix v uplynulých letech natočil. Právě naopak, většinu nejlepších filmů ze své nabídky pořídil na trzích filmových festivalů. A nejinak tomu bylo v případě snímku Fair Play, za kterých se nebál zaplatit na dřevo 20 milionů dolarů a který je označován ze jeden z nejlepších thrillerů letošního roku.