FB pixel TP pixel
Nejzábavnější sci-fi řežba poslední doby opouští Netflix. Z nabídky zmizí i další akční šlehy © Hulu

Nejzábavnější sci-fi řežba poslední doby opouští Netflix. Z nabídky zmizí i další akční šlehy

Z Netflixu během března zmizí hned několik oblíbených akčních hitů a bohužel i jedna z nejzábavnějších sci-fi řežeb poslední doby s fantastickým Frankem Grillem v hlavní roli. Nenechte si ji ujít dřív, než nabídku streamera definitivně opustí.

8. 3. 2023 16:30 | Filmové novinky

Charismatického Franka Grilla si můžete pamatovat jako padoucha z filmů s Kapitánem Amerikou Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka. A fanoušci bojových umění si ho zamilovali i ve fantastickém seriálu Kingdom či rázném dramatu Warrior, kde ztvárnil trenéra, který vám při hrozícím KO prostě narve do hlavy, že buď tomu hajzlovi na druhé straně ringu dáte do tlamy, nebo přijdete o domov. Grillo patří mezi sympaťáky, kteří si umí role docela vybírat a i když občas skončí v nějakém tom nepovedeném béčku, pravidelně tahle selhání vyvažuje povedenými tituly. Jedním z nich je z poslední doby i titul Mistrovská úroveň, který v roce 2020 natočil mistr chlapských filmů Joe Carnahan a který původně vznikl pro službu Hulu.

Ta v mezinárodním teritoriu prodala práva Netflixu včetně České republiky, s 31. březnem je však s licencí konec a Mistrovská úroveň ze streamovací služby alespoň na nějaký čas zmizí. A je to docela škoda, protože tenhle biják, který bývalého člena speciální jednotky uvrtá do časové smyčky, v níž po něm neustále někdo jde a on musí po smrti opakovat celý adrenalinový den znovu a znovu, patří mezi řízné chuťovky pro každého milovníka akčních sci-fi béček, které si na nic nehrají a prostě a jednoduše baví. Grillo je tu navíc famózní a kromě něj se ve filmu objeví i Mel Gibson, Naomi Watts nebo brzy zřejmě oscarová Michelle Yeoh. Pokud jste film ještě neviděli nebo byste si ho rádi zopakovali, rozhodně využijte příležitosti. Smutnou zprávou pro fandy akčňáků a thrillerů navíc je, že u Mistrovské úrovně čistka neskončí.

Už 14. března opustí nabídku Netflixu i filmy Expendables: Postradatelní 2 a Expendables: Postradatelní 3. 30. března dojde řada i na dobrodružný Příběh rytíře. A k 31. březnu dojde i na filmy Muž taiči s Keanu Reevesem, adrenalinovou blbinu s Nafťákem xXx: Návrat Xandera Cage, policejní S.W.A.T.: Pod palbou, akčňák Odstřelovač: Reloaded, policejní kultovku Training Day a Ritchieho návrat mezi gangstery v chuťovce RocknRolla s Gerardem Butlerem.

Zdroj: Autorský text

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový sci-fi seriál ukáže lidstvo na pokraji smrti. Trailer vypadá naprosto luxusně
Nový sci-fi seriál ukáže lidstvo na pokraji smrti. Trailer vypadá naprosto luxusně
08.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci postapokalyptických dobrodružství nemusí s končící první řadou The Last of Us smutnit. Apple totiž v květnu na své platformě uvede dystopický mysteriózní thriller Silo, k němuž právě vydal luxusní ukázku.

Wolverine bude v Deadpoolovi 3 totální zvíře. Hugh Jackman odhalil, jak to má se steroidy
Wolverine bude v Deadpoolovi 3 totální zvíře. Hugh Jackman odhalil, jak to má se steroidy
07.03.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Hugh Jackman patří mezi herce, kteří se kvůli roli neváhají obětovat a stráví klidně i několik hodin denně v posilovně. Jenže proměnit se v rázného Wolverina není jen o zvedání na benchi, ale také o stravě, a nyní herec odhalil, jak náročná taková příprava skutečně je. Jeho vztah ke steroidům je jednoznačný.

Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci
Nová akční komedie od tvůrců Deadpoola je sexy. Trailer rozpálí akcí, humorem i herci
07.03.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Scenáristé komiksové komedie Deadpool chystají další akční novinku, ve které spojují nejatraktivnější herce současnosti ve špiónském dobrodružství. A první ukázka slibuje zábavnou a vtipnou podívanou, která je zároveň proklatě sexy.

Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku
07.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Netflix po delší době otevírá stavidla českých filmových novinek dokořán a je se skutečně na co těšit. Dorazí totiž kontroverzní drama, které bylo v kinech neskutečným hitem, ale i dvojice totálně kultovních komedií, které se nebojí jít do extrému. Držte si klobouky!