FB pixel TP pixel
Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude? © TMDB

Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude?

Kontaktní akční podívaná Vyproštění trhala rekordy a stala se po své premiéře nejsledovanějším netflixovským bijákem vůbec. Objednávka druhého dílu tak přišla záhy po odvysílání. Kdy bychom ale měli druhý díl vidět a jakým směrem by se podle jeho autorů měl ubírat?

Filmové novinky

Bratři Russoové jsou v posledních letech velmi žádaným zbožím. Nejen že režijně stáli za několika veleúspěšnými snímky z marvelovského univerza včetně nejvýdělečnějšího filmu historie Avengers: Endgame, ale autorsky i producentsky stáli za dubnovým akčním hitem Netflixu Vyproštění s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Snímek se stal nejsledovanějším filmem této streamovací stanice s celkovým počtem 99 milionů zhlédnutí za 28 dní od uvedení. Takže již chvíli po premiéře byl schválen i druhý díl, na kterém začalo bratrské duo pracovat. Do hlavní role se vrátí Thor Chris Hemsworth a režírovat bude opět Sam Hargrave. Natáčení se kvůli pandemii a dalším odsouvaným projektům a také kvůli nabitému programu Hemswortha naplánovalo až na podzim roku 2021, takže film se na Netflixu objeví bohužel nejdříve během roku 2022.

Akční nářez Vyproštění: Kdy nás čeká druhý díl a o čem bude? © TMDB

Bratrské duo se krom výše zmíněných natáčecích plánů na brazilské konferenci Comic Con Experience vyjádřilo i o směřování děje nového dílu. Sami byli zdrženliví k detailům, chtějí si nechat překvapení pro diváky, ale alespoň naznačili, že by rádi více do hloubky prozkoumali fikční svět a jeho postavy z prvního dílu, a přidali k nim několik nových charakterů. V dalším díle by se tak měla například znovu objevit postava bývalého kolegy Gaspara, kterou ztvárnil David Harbour. Je tak otázkou, jestli bude minulost parťáků zpracována flashbacky či půjde rovnou o prequel, což by nejednoznačný konec prvního dílu naznačoval. Russoové nebyli konkrétní, nicméně sami zdůraznili, že je baví experimentovat s vyprávěním a snaží se své příběhy nejrůzněji ozvláštňovat, ať už změnou perspektivy či časovými hrátkami.

 476 zobrazení   57 se líbí
Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
07.12.2020 9:00:00 | Filmové novinky

V nejbližších týdnech se opět můžeme těšit na pestrý výběr netflixovských novinek. Čeká nás seriálové melodrama Cesta svatojánských mušek, zakončení Sabrininých děsivých dobrodružství či hvězdné životopisné drama Vykopávky.

Tohle zabolí. Netflix má na kontě jeden z největších propadáků roku!
Tohle zabolí. Netflix má na kontě jeden z největších propadáků roku!
06.12.2020 11:30:00 | Filmové novinky

Netflixu se moc často nestává, že by jeho tituly u diváků propadly. Na to je jeho algoritmické rozhodování o dalším obsahu až příliš přesné. Někdy se ale nezadaří a tentokrát na to doplatil jeden z nejlepších režisérů současnosti, který si vybral téma, které zkrátka zajímá příliš úzký okruh diváků.

Papírový dům po korejsku? Netflix schválil adaptaci španělského hitu
Papírový dům po korejsku? Netflix schválil adaptaci španělského hitu
02.12.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Jeden z největších mezinárodních hitů Netflixu, španělský seriál Papírový dům, se dočká korejské verze. Netflix právě schválil novou adaptaci a posílá ji do výroby.

Amazon ruší jeden ze svých letošních největších seriálů
Amazon ruší jeden ze svých letošních největších seriálů
29.11.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Někdy velké ambice nestačí. Své o tom ví autorka Gillian Flynn, která se dostala do světla reflektorů díky adaptaci své knihy Zmizelá, díky níž byly zadaptovány i její další knihy. Její nejnovější seriál Utopia, jenž měl být letošní vlajkovou Amazonu, byl streamerem zrušen po jediné řadě.