FB pixel TP pixel
Apple chystá novou streamovací službu a vlastní video obsah © TMDB

Apple chystá novou streamovací službu a vlastní video obsah

Zhruba za rok hodlá společnost Apple spustit zbrusu novou streamovací službu se seriály a filmy natáčenými ve vlastní produkci. A chystané projekty vypadají více než zajímavě.

Filmové novinky
 42 zobrazení   4 se líbí
Nejlepším českým filmem roku 2017 je Bába z ledu
Nejlepším českým filmem roku 2017 je Bába z ledu
11.03.2018 | Filmové novinky

Sezónu filmových cen včera uzavřel Český lev, nejlepším českým filmem je podle akademiků Bába z ledu. Kromě ocenění pro nejlepší film si film Bohdana Slámy odnesl ještě dalších pět sošek (většinu hereckých, scénář), konkurentem mu byli jen Po strništi bos (Oldřich Kaiser, kamera, zvuk) a Milada (masky, kostýmy).

Oscary ovládla Tvář vody, nejlepšími herci Oldman a McDormandová
Oscary ovládla Tvář vody, nejlepšími herci Oldman a McDormandová
05.03.2018 | Filmové novinky

Jubilejní devadesátý ročník Oscarů ovládlo nakonec fantasy drama Tvář ženy, které získalo obě dvě hlavní ceny (film a režie), podle počtu sošek jí doháněl Dunkerk (hlavně technické kategorie), Ebbing (dle předpokladů Frances McDormand a Sam Rockwell), Nejtemnější hodina (Gary Oldman, masky) a také Blade Runner (efekty, kamera).

10 věcí, které byste měli vědět, než si pořídíte 4K televizi
10 věcí, které byste měli vědět, než si pořídíte 4K televizi
13.02.2018 | Filmové novinky

Filmy v ultravysokém rozlišení pomalu, ale jistě pronikají i do online půjčoven, nejvíce do iTunes a Netflixu. Pokud jste tedy fajšmekr a chcete si vychutnat zážitek ze sledování na maximum, určitě jste už uvažovali o koupi televize, které tento formát podporuje. Co za výhody či úskalí to přináší? Shrnuli jsme to pěkně na jeden seznam.

10 nejlepších trailerů ze SuperBowlu
10 nejlepších trailerů ze SuperBowlu
05.02.2018 | Filmové novinky

Finále ligy amerického fotbalu není jen sportovní svátek, ale také příležitost, jak zpropagovat blížící se filmy a seriály. Studia si šetří ty nejlepší videa právě na přestávky během hry. A letos nasadily například první ukázky z Mission: Impossible 6 nebo Hana Sola a nové záběry z Avengers 3 nebo druhé sezóny Westworld. A díky ukázce na třetí Cloverfield víme, že jde rovnou na Netflix.