FB pixel TP pixel
Apple TV+ míří do bundlu s hudbou a hrami. Dává streamovací služba smysl? © TMDB

Apple TV+ míří do bundlu s hudbou a hrami. Dává streamovací služba smysl?

Apple si moc dobře uvědomuje, že samostatná streamovací služba Apple TV+ prozatím nebyla pro platící zákazníky příliš atraktivní. Nově ji tedy nakombinuje i s dalšími službami v podobě hudebního a herního předplatného. Dává to smysl?

Streaming novinky

Změny téměř po roce

Nově Apple představil Službu Apple One, která má nabídnout výhodnější balíček pro uživatele, kteří chtějí mít veškeré mediální služby Applu za výhodnější cenu. Jednak byl představen balíček individuální za 285 Kč měsíčně, také byl ale uveden rodinný tarif za 389 Kč měsíčně. Ten přitom nabídne sdílení předplatného až pěti osobám, což už je hodně zajímavé. Obzvlášť je-li uživatel věrný Apple ekosystému a jeho službám. Individuální i rodinný tarif totiž nabídnou služby Apple Music, Apple Arcade a právě Apple TV+, přičemž individuálové dostanou ještě 50 GB na iCloudu, kteréžto úložiště bude u rodinného tarifu navýšeno 4krát na 200 GB. V rámci balíčku tak dostanete nejen exkluzivní filmy a seriály, ale i hudební službu a předplatné více než stovky videoher, které se dají hrát napříč Apple zařízeními. Za o trochu více než dvojnásobek ceny Apple TV+ se sice nejedná o nabídku, která se neodmítá. Ale atraktivnější bezpochyby je.

Apple TV+ nabídne i nové seriály a filmy

Apple TV+ zároveň chystá s podzimem několik filmových a seriálových novinek, které působí rovněž zajímavě. Již nyní je dostupný nový komediální seriál Ted Lasso s Jasonem Sudeikisem. Zítra startuje cestopisná série s Ewanem McGregorem Long Way Up. Od 25. září se objeví zajímavá špiónská show Tehran. A 23. října bude mít premiéru novinka Sofie Coppoly On The Rocks s Billem Murrayem.

 227 zobrazení   2 se líbí
Disney se chystá na karanténu: Testuje funkci společného streamování
Disney se chystá na karanténu: Testuje funkci společného streamování
15.09.2020 | Streaming novinky

Korporát Disney bedlivě sleduje svou konkurenci a rozhodl se pro svůj streamovací kanál implementovat oblíbenou funkci společného sledování filmů a seriálů různými účty z rozličných koutů země, které jsou již k dispozici na Netflixu či Amazonu.

Disney má problém: Prodeje Mulan na Disney+ neoslnily
Disney má problém: Prodeje Mulan na Disney+ neoslnily
09.09.2020 | Streaming novinky

Koronavirová pandemie pro letošek významně hnula s celým filmovým trhem, situace v kinech se lepší jen pomalu, a tak se Disney rozhodl k risku a s remakem Mulan zkouší nový model distribuce. Vyplatí se mu?

Netflix tahá eso z rukávu: Filmy a seriály zdarma pro každého
Netflix tahá eso z rukávu: Filmy a seriály zdarma pro každého
01.09.2020 | Streaming novinky

Kdepak žádný Apríl. Netflix zas a znovu potvrzuje, že je marketingově velmi zručný a toto není žádný výjimka. Streamingová služba nově nabízí úplně komukoliv nezávazně a zdarma přístup k některým svým filmům a seriálům. Žádný měsíční trial, žádné zadávání mailu. Kliknete a koukáte odkudkoliv.

Netflix myslí náhodné přehrávání vážně. Funkci široce testuje
Netflix myslí náhodné přehrávání vážně. Funkci široce testuje
20.08.2020 | Streaming novinky

Nedávno jsme informovali, že Netflix koketuje s novou funkcí, která vypomůže uživatelům od nerozhodného tápání spojeného s výběrem správného titulu, a vybere film či seriál za něj. Širší mezinárodní testování ukazuje, že bychom se “shuffleu” mohli dočkat už brzy všichni.