FB pixel TP pixel
Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry © Netflix

Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry

Prequel Snyderovy Armády mrtvých příznačně pojmenovaný jako Armáda lupičů na obrazovky Netflixu vrátí nejzábavnější postavu Dietera Ludwiga. Po traileru dostal snímek i datum premiéry.

Filmové novinky

Před měsícem Netflix ve stylovém prvním traileru snímku Armáda lupičů představil partičku nejhledanějších zločinců Interpolu, kteří se budou snažit využít společenské nestability po vzniklé zombie katastrofě a pustí se do megalomanské loupežní akce, ve které se pokusí vykrást sejfy po celé Evropě. V hlavní roli se vedle britské rodačky Nathalie Emmanuel představí i populární německý herec Matthias Schweighöfer, který snímek nakonec i zrežíroval. V tomto (před)pokračování zombie hitu Armáda mrtvých od Zacka Snydera si tak Schweighöfer zopakuje roli oblíbeného ukecaného kasaře Dietera Ludwiga, kterého žádný sejf nezadrží. Nyní Netflix filmu, který se natáčel v Praze, stanovil i datum premiéry na 29. října.

Snímek je svými tvůrci popisován jako mix heistu a romantické komedie s atmosférou podobnou Loupeži po italsku. V rolích producentů za filmem stojí Zack Snyder a jeho žena Deborah, scénář pak napsal spoluautor Armády mrtvých Shay Hatten. Vedle Armády lupičů by měl v dohledné době dorazit do knihovny Netflixu i šestidílný anime seriál Army of the Dead: Lost Vegas, který se bude odehrávat nedlouho před dějem Snyderovy zombie řezničiny, a měl by se zaměřit na první zombie mise Scotta Warda (Dave Bautista) a jeho týmu.

 656 zobrazení  
Je to tam! První trailer na Spider-Mana 3 odhaluje hrátky s multivesmírem
Je to tam! První trailer na Spider-Mana 3 odhaluje hrátky s multivesmírem
24.08.2021 9:50:00 | Filmové novinky

Sony a Marvel konečně zveřejnili první ukázku na film Spider-Man: Bez domova, ve kterém by se v samotném finále měli sejít všichni dosavadní pavoučí muži.

Sci-fi Cowboy Bebop se blíží! Netflix zveřejnil první fotky a datum premiéry
Sci-fi Cowboy Bebop se blíží! Netflix zveřejnil první fotky a datum premiéry
23.08.2021 20:30:00 | Filmové novinky

Dlouho chystaná a ještě více očekávaná seriálová adaptace Cowboye Bebopa se konečně začíná přibližovat a Netflix odtajnil první fotky hlavních hrdinů.

Fantasy Wheel of Time od Amazonu se blíží. Mrkněte na první fotky
Fantasy Wheel of Time od Amazonu se blíží. Mrkněte na první fotky
20.08.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Již zanedlouho nás čeká první řada očekáváné fantasy Wheel of Time, která se natáčela v České republice. Amazon se proto rozhodl nalákat fanoušky a zveřejnil konečně první fotografie.

Finální trailer Eternals bere dech! Marvelovka vysvětluje ignoraci Thanose
Finální trailer Eternals bere dech! Marvelovka vysvětluje ignoraci Thanose
19.08.2021 12:30:00 | Filmové novinky

Marvel v rámci nové kampaně na týmovku Eternals vypustil do světa i finální trailer, který odhaluje nejen trikové, ale i dějové karty. Proč hrdinové nepomohli v boji proti Thanosovi?