FB pixel TP pixel
Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů © Netflix

Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů

Akční ikona Arnold Schwarzenegger se už 25. května vrátí na Netflix s akční komedií Fubar. Streamovací platforma ale nově odhalila, že kromě fikčního špionážního seriálu uvede i třídílný dokument, v němž Arnie otevře srdíčko dokořán.

15. 5. 2023 17:30 | Filmové novinky

Už 25. května se stane dříve nemyslitelné a akční legenda Arnold Schwarzenegger si zahraje ve svém prvním akčním seriálu FUBAR, který svým pojetím připomíná film Pravdivé lži. Arnold se zde totiž jako bývalý agent bude muset spojit se svou dcerou, o jejíž účasti v agentuře vůbec netušil. Ona je ale zdatná stejně jako on. Netflix se však návrat Arnieho očividně snaží vytěžit na maximum a již 5. června na Fubar naváže třídílným dokumentem, který bývalého Mr. Olympia, akční megastar a úspěšného politika představí více z lidské stránky.

Pokud jste četli Arnoldovu biografii Total Recall, zřejmě vás nepřekvapí, že se podíváme blíže na jeho rakouské mládí a očividně si projdeme i fitness začátky, vrcholy sportovní či filmové kariéry a také politické úspěchy. Arnie by se měl ale v seriálu podívat i do současnosti a měl by více reflektovat svůj dosavadní život, který silně poškodila jeho odhalená nevěra. Chybět ale samozřejmě nebudou ikonické hlášky, ukázky z jeho filmů a samozřejmě ani motivační proslovy, které vás pravděpodobně donutí když už ne zaběhnout do posilovny, tak alespoň vynechat denní dávku cukrátek. I Arnold je prostě člověk se vším dobrý a špatným, s čím se naše bytí pojí, tak berme jeho dokument jako milý dárek, který vlastně nikdo nečekal. Ke sledování pak doporučujeme Arnoldův milovaný šnaps, který si dává při dobrém dni i do proteinu.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
15.05.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Pakliže fandíte sci-fi seriálům a máte blízko k Isaacu Asimovovi, určitě netrpělivě čekáte na novou řadu projektu Nadace, který se snaží adaptovat dle mnohých nezfilmovatelnou literární klasiku. Nový trailer slibuje více akce i trikových momentů.

Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
15.05.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner pokračuje v úspěšné léčbě poté, co byl v lednu letošního roku stržen a následně přejet sněžným pluhem. Nové video z posilovny ukazuje, jak dobře rekonvalescence probíhá, herec navíc popsal, že se po zásazích doktorů cítí jako plechový muž.

Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
15.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Další ze seriálů Netflixu nepřežil první řadu. Streamovací gigant se rozhodl ukončit mysteriózní krimi Lockwood a spol., které přes slušné hodnocení nepřitáhlo dostatečný počet diváků k obrazovkám.

Překvapení roku: The Rock se vrací do Rychle a zběsile a jedenáctý film ságu neukončí
Překvapení roku: The Rock se vrací do Rychle a zběsile a jedenáctý film ságu neukončí
14.05.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Zdá se, že rodina bude ve velkém finále skutečně kompletní. Dwayne Johnson alias The Rock se totiž znovu objeví v Rychle a zběsile, i když už roky válčí s Vinem Dieselem, se kterým si na place předchozích filmů moc nesedl. Samotný Diesel pak překvapil oznámením, že jedenáctý film nemusí být poslední.